Teknovation Logo
robot

 
  • Med Readycable-produktfinderen kan brugerne nu hurtigere finde deres optimale løsninger blandt et udvalg af 4.200 konfektionerede drevkabler i henhold til 24 standarder for fremstilling, beregne driftslevetiden og bestille dem i henhold til den påkrævede længde. (Foto: Igus GmbH)

Teknovation nr. 3/2019

Enkel onlinesøgning og -bestilling

Tyske Igus understreger, at man nu med Readycable-produktfinderen, og dennes integrerede driftslevetidsberegner, kan sikre sig hurtig levering inden for 24 timer.


Med onlineværktøjet Readycable-produktfinderen fra Igus kan man nu vælge og bestille konfektionerede drevkabler til brug i energikæden fra Igus. Den integrerede driftslevetidsberegner udvider nu servicen og forudser kablets levetid. På den måde kan brugeren vælge sit specialdesign til energikæder i den påkrævede længde mellem mere end 4.200 tilslutningsklar drevkabler, fremhæver Køln-baserede Igus.

Hvis brugeren er på udkig efter et fleksibelt drevkabel, tilbyder Igus teknisk set den bedste tilbydes et udvalg på mere end 4.200 kabeltyper i henhold til 24 standarder til fremstilling via Readycable-produktfinderen. Man skal blot indtaste Igus' komponentnummer eller vælge navnet på drevproducenten i menuen, og gøre det samme. Derefter klikker man på den ønskede kabeltype, hvorefter produktfinderen viser alle egnede drevkabler. Oversigten indeholder de forskellige kabelkvaliteter, såsom yderkappe i PUR, PVC eller TPE, herunder deres vigtigste egenskaber, bøjningsradius og vandring. Den integrerede driftslevetidsberegner forudser kablets levetid i energikæden, når man har indtastet forskellige parametre, såsom hastighed, driftstemperatur og acceleration. Prisen vises ligeledes. Med et klik mere kan man tilføje den valgte komponent til indkøbskurven. Det valgte drevkabel leveres i den ønskede længde med centimeternøjagtighed, og forsendelsen sker inden for 24 timer. Alt dette uden tillæg og fra et antal på ét kabel, understreger Igus.

Takket være deres særlige kappematerialer er de yderst fleksible kabler meget slidbestandige og har mange godkendelser, såsom UL, EAC eller DNV-GL, understreger Igus. De er også egnede til brug i ørkenen, på olieplatforme og i dynamiske anvendelser inden for intralogistik. Eftersom alle kabler bliver testet i eget testlaboratorie, der er fordelt på 2.750 kvadratmeter i grundplan, er Igus den eneste producent på markedet, der tilbyder en 36 måneders-garanti på sit kabelsortimentet. Dataene fra testlaboratoriet medregnes også i driftslevetidsberegneren. Igus tilbyder alle kabler, der er tilslutningsklar og monterede som en readychain i en energikæde, eller som ukonfektionerede enkeltkomponenter uden stik, der sælges i metermål eller i henhold til den ønskede længde.

Readycable-produktfinderen kan man finde ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik