Teknovation Logo
robot

 
  • Seniorkonsulent Knud Aulkær Andersen (t.v.), flankerer beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen, CEO Bo Birkemose og salgsdirektør Claus Mølgaard Jensen (t.h.) ved mandagens ministerbesøg hos Frecon.

11. februar 2019, kl. 16:59 

Positiv seniorpolitik tiltrak minister

En positiv seniorpolitik har vakt beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsens interesse, og mandag middag gik vejen derfor forbi ingeniørhuset Frecon. Mødet var foranlediget af ministerens interesse i firmaets seniorpolitik, men også firmaets østjyske profil, vækst og store indsats inden for vedvarende energi.


Det var med stor overraskelse og glæde hos det 30 mand store ingeniørhus Frecon, da ministeren i starten af året forespurgte om et besøg og en virksomhedspræsentation ved firmaets hovedkvarter i Horsens N.

Ministerens forespørgsel kom efter, at han i 2018 havde inviteret Knud Aulkær Andersen, seniorkonsulent i Frecon, over i ministeriet for at fortælle om sine erfaringer med at være ufrivilligt ledig på arbejdsmarkedet i en alder af knap 60 år og den mur i jobsøgningsprocessen, som Knud Aulkær Andersen, trods over 35 års ingeniørerfaring, havde mødt i både det offentlige indslusnings-setup og i erhvervslivet. 

Her fortalte Knud Andkær Aandersen ministeren om sin nye seniorstilling i ingeniørhuset Frecon og firmaets positive indstilling til netop ansættelse af ”grand”-seniorer. Mødet med fik i starten af 2019 beskæftigelsesministeren Troels Lund Poulsen til at rette henvendelse om et virksomhedsbesøg med udgangspunkt i interessen for firmaets profil, vækst og ingeniørprojekter.

Ministeren viste under besøget særligt begejstring forfirmaets deltagelse i Stiesdalsprojekter omkring termisk lagring af energi og flydende vindmøllefundamenter, hvor ingeniørfirmaet blandt andet bidrager med Computational Fluid Dynamics, CFD-simulering, og termiske beregninger. Men, også ingeniørfirmaets succes med at overføre mekanisk konstruktions- og beregningserfaring mellem forskellige brancher som blandt andet vind, fødevarer og medicinsk udstyrv samt synergiudvekslingen mellem de unge konsulenter og seniorkonsulenterne lod til at inspirere ministeren.

Herudover havde Troels Lund Poulsen et godt blik til Frecons flade ledelsesstruktur og det komplementære faglige makkerskab mellem de to partnere Leif Christoffersen, 60 år, og Frederik Rytter, 46 år,som han fandt unikt og inspirerende, oplyser Frecon-CEO
Bo Birkemose:

”Det er fedt, at beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen synes, at Stiesdals-projekter er lige så inspirerende, som vi gør, og at han også bemærker den store passion for ingeniørarbejdet, som Frecons historie og ledelsesstruktur bygger på. For det er sjældent,at man ser partnere være 100 procent dedikeret til ingeniørfagligheden og kundeprojekter og i fuld tiltro overlader ledelsesroret til andre med passion og talenter for den del.”


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik