Teknovation Logo
robot

 
  • De fleksible Dorner-transportbånd indgår nu som en fast del af UR+. Partnerprogrammet består udelukkende af tilpassede produkter og tilbehør, der kan samarbejde med UR’s robotter.

12. februar 2019, kl. 08:04 

Dorner er blevet UR+ Partner

Dorner og Universal Robots, UR, har indledt et samarbejde, hvorefter Dorners transportbånd nu indgår som en fast del af UR’s tilbehørsprogram, kaldet UR+.


Som forhandler af Dorner transportbånd, er AVS Danmark ansvarlig for UR+-løsningen i Norden og Baltikum. Virksomheden meddeler, at man vil varetage enhver henvendelse - fra support til salg - af UR-kompatible transportbånd til integratorer og lignende i de pågældende lande.

Transportbåndene fra Dorner er designet til at lede produktet til og fra en UR-løsning, og kan styres af UR´s controller, understreges det videre.

Transportbåndene tilbydes i en vifte af industrielle og sanitære løsninger, med slidstærke rammer og stel. De fås med forskellige profil- og bæltemuligheder, fleksible kædeindstillinger, guidemuligheder, næsebjælkeoverførsler med mere, og kan konfigureres som lige, kurvede, med hældning, fald og Z-rammer.

Kendetegnet ved Dorners transportbånd er høje hastigheder og præcision. De bliver bygget efter bestilling og afsendes inden for 72 timer fra fabrikken, fremhæver AVS.

Dorner giver brugeren mulighed for at konfigurere egne transportbånd. Med online-konfiguratoren DTools er det nemt at designe sine transportsystemer, påpeges det videre. Og med funktionen 3D Preview kan man modtage opdateringer i realtid, mens man designer og ændrer i sine transportsystemer. Når man bygger transportbåndet i DTools udarbejdes der samtidig en 3D Cad-model, der matcher brugerens design.

AVS fremhæver videre, at Dorner-løsningerne allle er konstrueret og testet for at sikre problemfri ydeevne og reducere ejerudgifterne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik