Teknovation Logo
robot

 
  • Det summede godt i hallerne i Malmø allerede fra morgenstunden.

6. februar 2019, kl. 16:54 

Velbesøgt førstedag på Industrimässarna i Malmø

Der var godt med besøgende fra morgenstunden på førstedagen af to-dages-arrangementet Industrimässarna 2019. Messen løber for anden gang af stablen i MalmöMässan-hallerne lige på den anden side af Øresundsbroen til og med torsdag eftermiddag.


Med godt med fagfolk allerede fra morgenstunden kunne arrangørerne af Industrimässarna 2019 notere en god start på førstedagen af arrangementet, der samler leverandører af produkter og tjenester til industrien fra det område, der officielt er døbt Greater Copenhagen Area og dækker et godt stykke af Sydsverige ud over København, Nord- og Midtsjælland.

En række af af de største leverandører af automations- og produktionsløsninger i Sverige og Danmark er således på plads med stande og dedikerede specialister i det kompakte messekompleks.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Bladets udsendte medarbejder fik således rig mulighed for se nærmere på en række af de seneste og mest innovative løsninger inden for smarte industriprodukter, elektriske installationer og større satsninger på IoT-styresystemer med dataopsamling og behandling i skyen. 

Blandt de aktuelle megatrends, der gennemsyrer udviklingen af produkter på de mange kompakte messestande, er ikke mindst muligheden for mere produktive og energieffektive løsninger, hvad enten det angår motorer, aktuatorer, pumper eller ventilsystemer.

Med de seneste automationsprodukter og tilhørende software bliver det desuden lettere og mere intuitivt end nogensinde før at styre maskiner med mange sensorer og tilføje dataopsamling til skyen helt ned på det nederste level på produktionsgulvet med et minimum af kabler.

De løsninger, der skal muliggøre visionerne med industri 4.0-produktion, er blevet flere og mere tilgængelige, og leverandørene opfordrer således produktionsvirksomheder, der ikke er kommet i gang endnu, til eksempelvis at starte i det små og skalere op efter behov, hvilket bestemt er en realistisk mulighed i dag.      

Endelig var det ikke til at misse at oplægsholderne på de forskellige spakerstande rundt om på messen i år havde et stort fokus på industriens forhold til bæredygtige løsninger og budskaber om, at kravet om 'grønne' løsninger, der søger for mindst muligt ressourceforbrug samt genbrug, kun vil bliver intensiveret de kommende år.

Dem, der troede, at det bare var et modefænomen, vil sakke bagud i konkurrencen, lød det eksempelvis fra virksomheder som møbelproducenten IKEA.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik