Teknovation Logo
robot

 
  • Den kundededikerede produktion foregår i en separat produktionsbygning, så denne type produktion er adskilt fra resten af produktionen. Dermed undgår Treco, at en stor produktion fjerner fokus fra firmaets andre kunder. På den måde sikrer vil virksomheden sikre, at den fortsat er en effektiv produktionspartner for alle kunder, fremhæves det.

7. februar 2019, kl. 07:16 

Treco udvider med svejserobotter og 3.000 kvadratmeter

På baggrund af stor efterspørgsel fra nationale og internationale virksomheder udvider produktionsvirksomheden igen. Denne gang med 3.000 kvadratmeter og flere maskiner herunder to svejserobotter fra Valk Welding.


Med den netop annoncerede udvidelse af produktion når Trecos samlede produktionsareal op på 14.000 kvadratmeter fordelt på to produktionsbygninger - lig omkring to 11-mandsfodboldbaner.

Udvidelsen kommer som følge af stor interesse for virksomhedens koncept om dedikeret produktion, fremhæves det.

"Med dedikeret produktion får kunden sit eget produktions-setup, hvor vores medarbejdere kun fokuserer på den specifikke kundes produktion," udtaler direktør, Preben Pedersen, og fortsætter:

"Det gør os skalerbare, hvorved vi skiller vi os ud fra lignende virksomheder. Vores langsigtede strategi er at øge volumen på dedikeret produktion. Så det er selvfølgelig fantastisk, at vi allerede efter halvandet år med konceptet må udvide igen."

På maskinsiden har firmaet senest investeret i to nye Valk-robotsvejsere og en ekstra kantpresse. Endvidere erden interne transport blevet optimeret med en pallerobot, og en ekstra port er installeret for at optimere varemodtagelse og vareforsendelse.

Investeringer skal sikre, at virksomheden fortsat overholder den høje produktkvalitet og leveringsperformance trods en markant større ordreindgang, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik