Teknovation Logo
robot

 
  • Der var travlhed ved åbningen af årets udgave af Industrimässorna i Malmø, der ligger et stenkast fra Øresundsbroen.

6. februar 2019, kl. 09:16 

Messeportene er åbnet i Malmø

Kl. 09.00 åbnede årets udgave af Industrimässorna i MalmöMässan-centret under mottoet 'Sveriges smarteste industrievent' og de kommende to dage vil der være fokus på de seneste trends og nyheder inden for automationsløsninger og smart produktion.


Ikke lang tid efter åbningen af 2019-udgaven af Industrimässorna i MalmöMässan-centret var der summen på standene og masser af standbesøg i gang.

Overordnet er det fagområder som automatisering, måle- og reguleringsteknikker, pumper, ventiler og vedligehold, som de besøgende i år kommer for blive klogere på, og interessen var til at tage at føle på fra morgenstunden onsdag.

Et af årets undertemaer er IT-sikkerhed, og i den forbindelse vil ekspert Anders Nilsson, ESET, ud over at demonstrere, hvordan han kan hacke sig ind i en organisation, også give gode råd og tips til, hvordan en virksomhed kan minimere sikkerhedsrisici.

MalmöMässan-hallerne, hvor eventet løber af stablen, er placeret ved første motorvejsafkørsel efter Øresundsbron, når man kommer fra Danmark, og derfor håber arrangørerne også at se gæster fra Danmark blandt de besøgende i dag og i morgen.

Opfordringen er således at nordiske fagfolk skal komme, og på én gang udvide deres netværk og skabe forretningsmuligheder i sammen med flere tusinde andre nordiske beslutningstagere over de to dage.

Messen er arrangeret af EasyFairs og varer til kl. 17.00 i dag onsdag, og åbner kl. 09.00 i morgen torsdag med lukketid kl. 16.00.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik