Teknovation Logo
robot

 
  • Juryen anføres af professor Ole Madsen, Institut for Mekanik & Produktion, Aalborg Universitet, der blandt andet assisteres af teknisk chef Peter Krogh, VOLA A/S, MADE-direktør Nigel Edmondson, CEO Dorte Martinsen, BM Silo, Senior Programme Manager Martin Vejling Andersen, Production Development ved Linak og gæstemedlem af juryen, som vinder af DIRA Automatiseringsprisen 2018.

21. januar 2019, kl. 14:53 

Åbent for indstillinger til DIRA-pris

Det er nu tid til at indstille kandidater til DIRA Automatiseringsprisen 2019, der bliver overrakt på 2019-udgaven af hi-messen i Herning.


Hvert år siden 1999 har Dansk Robot Netværk, DIRA, årligt uddelt DIRA Automatiseringsprisen, der kan tildeles et team eller en virksomhed, der har bidraget væsentligt til at øge én eller flere danske virksomheders konkurrenceevne.

Igen i år skal der dystes om prisen, der bliver overrakt på hi ´19-messen, som åbnes den 1. oktober i Herning.

Alle virksomheder og faglige personer, der kan pege på gode applikationer, opfordres til at indstille til prisen. Det er også muligt at indstille sin egen virksomhed. Man kan dog ikke indstille sig selv personligt. Herudover kan medlemmer af juryen ikke indstille kandidater, men, det er tilladt at opfordre andre virksomheder til at indstille.

Vinderen af DIRA Automatiseringsprisen får ikke alene anerkendelse for sit udarbejdede produkt eller innovative løsning, fremhæver DIRA. Prisen kan også bidrage til en øget og mere udbredt viden om virksomheden blandt folk inden for dansk industri, eksport- og erhvervsliv, der typisk kan resultere i en ny og forbedret markedsposition samt mersalg.

Alle danske virksomheder, integratorer, robotproducenter, komponentproducenter og slutkunder kan således modtage prisen. Eller, kort sagt, alle, der har den gode automatiseringshistorie, som kan være til inspiration for danske industrivirksomheder, lyder det fra DIRA.

I bedømmelsen indgår blandt andet forbedringer af kvalitet, produktivitet, leveringsevne, salg samt arbejdsmiljø, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik