Teknovation Logo
robot

 
  • Hvor går virksomheder hen, når de vil afprøve, om en ny løsning er klar til implementering? Og hvordan får man dokumenteret at et produkt lever op til det, det lover? Dette er spørgsmål, som den nye hjemmeside skal hjælp med at besvare, fremhæves det.

10. januar 2019, kl. 12:57 

Få overblik over 100 danske testfaciliteter

GTS-institutterne har netop lanceret databasen ”Danmarks teknologiske infrastruktur” på en dedikeret hjemmeside, der indeholder mere end 100 beskrivelser af teknologisk infrastruktur opbygget på GTS-institutterne.


Med lancereingen af databasen ”Danmarks teknologiske infrastruktur” skal det blive nemmere at finde frem til de test- og demonstrationsfaciliter, som landets GTS-institutter stiller til rådighed for dansk erhvervsliv.

Nærmere bestemt indeholder den mere end 100 beskrivelser af teknologisk infrastruktur opbygget gennem årene i dagens i alt syv GTS-institutter, fremhæves det.

”Formålet med databasen er at give dansk erhvervsliv et samlet overblik over de mange test- og demonstrationsfaciliteter, der findes hos GTS-institutterne. Det gør det mere overskueligt for virksomhederne at finde frem til relevant infrastruktur i GTS," siger direktør i GTS-foreningen, Ragnar Heldt Nielsen, og fortsætter: 

"Forhåbentligt vil databasen dermed bidrage til, at endnu flere virksomheder griber mulighederne for teknologisk udvikling af deres produkter og processer i samarbejde med GTS-institutterne.”

De foreløbig 100 beskrivelser af GTS-faciliteter dækker ikke helt den omfattende teknologiske infrastruktur, der igennem årene er opbygget på GTS-institutterne. Derfor vil databasen løbende bliver udbygget med nye beskrivelser, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik