Teknovation Logo
robot

 
  • Formanden for Industriens Fond, Sten Scheibye, glæder sig til at introducere de 13 virksomheder, der har potentiale til at levere løsninger, som understøtter FN´s 17 Verdensmål.

9. januar 2019, kl. 11:47 

SDG Accelerator-virksomheder fejres

FN’s Udviklingsprogram, UNDP, og Industriens Fond inviterer den 15. januar til fejring af de 13 danske virksomheder, der i 2018 har fuldført FN’s innovationsforløb ’SDG Accelerator for små og mellemstore virksomheder’.


Nordjyske DESMI er en af de i alt 13 virksomheder, som UNDP og Industriens Fond fejrer den 15. januar i FN Byen, København, hvor man ud over DESMI også vil kunne møde Aller Aqua, ANGULUS, BLUETOWN, Brunata, E.ON, Ingemann, Jespers Torvekøkken, LTP Group, Palsgaard, Palsgaard, RGS Nordic og TripleNine.

De gik for et år siden sammen med UNDP og Industriens Fond ind i projektet SDG Accelerator, og har i løbet af 2018 identificeret og udviklet nye innovationsmuligheder og skabe profitable produkter og løsninger, der bidrager til indfrielsen af FN’s Verdensmål.

”Vedtagelsen af FN’s 17 Verdensmål har fungeret som et startskud til et globalt kapløb for lande og virksomheder, der har potentiale til at levere løsninger, som understøtter målene. Flere og flere danske virksomheder ser i stigende grad disse mål som en løftestang for innovation, vækst og øget konkurrenceevne,” siger Sten Scheibye, der er formand for Industriens Fond.

Til arrangementet kan man høre mere om en række af virksomhedernes forretningsløsninger.

”Virksomhedernes resultater er eksempler på, hvordan danske virksomheder kan lave god forretning ved at adressere en række af de globale udfordringer, vi som menneskehed står overfor. De små og mellemstore virksomheder er agile, de har innovationskraft og teknologisk knowhow og deres løsninger har potentiale til at skabe en bedre verden. De kan sammen have en stor effekt, især hvis man tænker på, at langt størstedelen af virksomheder både i Danmark og i hele verden er små og mellemstore,” siger direktør Camilla Brückner, UNDP’s nordiske kontor.

Til arrangementet vil der også være indlæg fra Trine Rask Thygesen, udviklingspolitisk direktør i Udenrigsministeriet, Camilla Brückner, Sten Scheibye og Anders Morgenthaler, tegner, forfatter og filminstruktør. Det hele vil blive modereret af Pernille Enggaard, Millionærklubben, Radio24syv. Arrangementet kræver tilmelding, hvilket kan ske ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik