Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Kim Nøhr Skibsted, Poul Due Jensens Fond, glæder sig over at kunne bidrage med fondsmidler hvor det kan mærkes, siger han i forbindelse med den aktuelle uddeling af to millioner til julehjælp.

10. december 2018, kl. 08:41 

To millioner til julehjælp fra Grundfos Fonden

Den erhvervsdrivende fond bag Grundfos, Poul Due Jensens Fond, meddeler, at man har doneret to millioner kroner til årets julehjælpsindsamlinger.


Poul Due Jensens Fond donerer to millioner kroner til årets julehjælpsindsamlinger.

Det er mere end en fordobling i forhold til sidste år, hvor fonden donerede i alt 800.000 kroner til fire organisationer. 

”I en tid, hvor den sociale samvittighed og medmenneskeligt ansvar har det med at forsvinde fra samfundets radar, er det vigtigere end nogensinde at støtte de organisationer, der med deresindsigt og engagement er med til at hjælpe familier og børn med at få en ordentlig jul. Julen er hjerternes fest, og vi håber, vores bidrag kan hjælpe til, at flere kan mærke det”, siger direktør Kim Nøhr Skibsted fra Poul Due Jensens Fond.

De fire organisationer, som hver får 500.000.- til årets julehjælp er: Mødrehjælpen, Frelsens Hær, Børnehjælpsdagen og Dansk Folkehjælp.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik