Teknovation Logo
robot

 
  • CEO Jes Munk Hansen, Osram USA og leder af Osram Global Sales, vil til foråret tiltræde hos Terma, og pr. 1. juni 2019 tage over som øverste koncernchef, CEO.

5. december 2018, kl. 11:49 

Jes Munk Hansen afløser Jens Maaløe

Bestyrelsesformanden for Terma A/S Flemming H. Tomdrup meddeler, at det bliver Jes Munk Hansen der til juni skal afløse Jens Maaløe som øverste koncernchef, CEO. Jes Munk Hansen tiltræder hos Terma lidt før, for at sikre tid til overgangen.


Det bliver den nuværende CEO for Osram USA og leder af Osram Global Sales Jes Munk Hansen, 50 år, som fra 1. juni 2019 tager over som CEO hos Terma A/S, når Jens Maaløe fratræder med maj måneds udgang, meddeler selskabets bestyrelsesformand, Flemming H. Tomdrup.

I bestyrelsen er man glade for at have indgået aftale med Jes Munk Hansen, der kom til Osram Group tilbage i 2013, og før da, i godt 13 år var ved Grundfos-koncernen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I Osram har han haft en række ledende stillinger, og således var han i 2015 til 2017 administrerende direktør for Ledvance, en Osram spin-off, der blev etableret som et selvstændigt firma som følge af udviklingen inden for LED-belysning.

I sine godt 13 år hos Grundfos har han blandt andet være direktør for Group eBusiness, ligesom han i seks år var koncernchef og globalt ansvarlig for forretningsenheden for dosering og desinfektion. I 2008 blev han administrerende direktør for Grundfos Nordamerika, hvor han ledte etableringen af ​​et lokalt R&D-center og erhvervelsen af ​​flere virksomheder.

Jes Munk Hansen er cand.merc.-uddannet I skovbrug fra Københavns Universitet, og har desuden en MBA fra London Business School.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik