Teknovation Logo
robot

 
  • Formand for DI Sydvestjylland Jens Damgaard (tv) og borgmester i Esbjerg Kommune Jesper Frost Rasmussen klappede, da adm. direktør Henrik D. Madsen og bestyrelsesformand Christian Møller, Bramidan A/S mandag eftermiddag modtog DI Sydvestjyllands Initiativpris. (Foto: Johan H. Pedersen)

5. december 2018, kl. 07:01 

Regional initiativpris til Bramidan

Et af Fremstillingsindustriens medlemmer, Bramidan A/S, har investeret voldsomt i automatisering, robotter og digitalisering af sine ballepressere de senere år, hvilket i år udløste DI Sydvestjyllands Initiativpris.


Bramidan er i år blevet tildelt Sydvestjyllands Initiativpris, fordi virksomheden i Bramming har gjort en særlig indsats for at skabe vækst og arbejdspladser i lokalområdet.

Det er sket ved omfattende investeringer gennem flere år i automatisering, robotter og digitalisering. Målet har været at fastholde en konkurrencedygtig fremstillingsvirksomhed i Danmark med lave omkostninger på de produkter, som sælges i hele verden.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Bramidans vokseværk har i den grad været bemærkelsesværdig, og det har vakt opmærksomhed også uden for bygrænsen:

Den målrettede indsats for at skabe vækst i virksomheden og i lokalsamfundet gør, at Bramidan i allerhøjeste grad er værdig til DI’s Initiativpris, fremhævede formanden for DI Sydvestjylland, direktør Jens Damgaard, Vestfrost A/S, da initiativpris blev uddelt i forrige uge på virksomheden af Jens Damgaard og borgmester Jesper Frost Rasmussen Esbjerg Kommune.

Bramidan fremstiller maskiner og udstyr til genanvendelsesindustrien over hele verden. Produkterne bruges blandt andet til at presse pap og plastik, der skal genbruges og på den måde har Bramidan nydt godt af mange års boom inden for genbrug.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik