Teknovation Logo
robot

 
  • Med EtherCAT-klemmesysetemet EL3602 tilbyder Beckhoff nu adgang til integreret måle- og automatiseringsteknik i ét system.

Teknovation nr. 17/2018

Måling og automatisering i ét

Beckhoff EtherCAT-klemmesystem, som forbinder High Performance med største nøjagtighed, suppleres nu med yderligere et I/O-modul. 


Med EL3602 præsenterer Beckhoff en generation af analogteknik. Måleværdierne registreres med en opløsning på 24 Bit og med en nøjagtighed på 0,01 procent, hvilket p.t. er det optimale grundlag for High Performance-måleteknik, fremhæver producenten.

Måleværdierne registreres med en opløsning på 24 Bit og med en nøjagtighed på 0,01 procent, hvilket p.t. er det optimale grundlag for High Performance-måleteknik, fremhæver producenten. Den trådløse integrering af måleteknikken i automatiseringsløsninger gør specielle modulgrupper overflødige, idet man med "Scientific Automation“ integrerer ingeniørvidenskabelige funktioner i automatiseringssoftwaren, der rækker ud over den klassiske PLC- og Motionteknologi. 

Grundlaget herfor er den stadigt voksende ydeevne af den PC-baserede styringsteknik og et hurtigt kommunikationssystem som EtherCAT. Med EtherCAT-klemme EL3602 kan måletekniske signaler registreres direkte i standard-I/O-systemet. Den analoge 2-kanal indgangsklemme EL3602 udsender signaler i området fra minus 10 til plus 10 Volt. Spændingen digitaliseres med en høj opløsning på 24 Bit. Den høje nøjagtighed på 0,01 procent gør det muligt at gennemføre højpræcise måleopgaver for eksempel på en maskine eller ved testautomatisering.

Med XFC-klemmer (eXtreme Fast Control Technology) til oversampling og timestamp teknologi tilbyder Beckhoff allerede nu løsninger til måleteknik. Den seneste generation af klemmer til højpræcismåling tilbyder derudover den størst mulige nøjagtighed. EtherCAT-klemmesystemet er et modulært I/O-system bestående af elektroniske rækkeklemmer. EtherCAT-protokollen bibeholde fuldstændigt på nær nogle enkelte klemmer. En I/O-station består af EtherCAT-kobleren og næste alle de klemmer, man måtte ønske sig (op til 65.535 deltagere).

På automatiseringsområdet står relevante EtherCAT-klemmer klar til alle forekommende digitale og analogesignalformer. Fieldbus-apparater, som for eksempel til PROFIBUS, PROFINET, CANopen, DeviceNet, Interbus eller lightbus, integreres i decentrale Feldbus-Master-/ Slaveklemmer. Decentralt kan der tilslutteslige så mange Ethernet-apparater via switchklemmer, som man ønsker.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik