Teknovation Logo
robot

 
  • På dagen kan deltagerne blandt andet høre mere om, hvordan Industri 4.0 har gjort det muligt at spare energi, lette arbejdsgange og processer samt optimere service og fejlfinding. Industri 4.0 giver robotter en central rolle, det samme får logning af data og bearbejdning med kunstig intelligens.

3. december 2018, kl. 07:02 

IDA Fremtidsteknologi med Industrie 4.0-dag

Med konferencen 'Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri' den 24. januar ønsker IDA Mechanical at komme helt ned i substansen, arbejde med de seneste muligheder og give deltagerne en håndfast fornemmelse for, hvor industrien er på vej hen.


IDA Mechanical holder 24. januar konferencen 'Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri', der skal sætter kød på skelettet ud fra spørgsmålene hvad, hvornår, hvor meget, og hvilke muligheder.

Det er tredje gang eventet løber af stablen og endnu en gang med helt nyt indhold og dermed masser af faglig inspiration, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Produktionsindustrien og dens leverandører bygger aktuelt værktøj og teknologier til den såkaldte 'fjerde industrielle revolution', som vil rulle ind over os i de nærmeste år.

I kølvandet vil meget ændre sig inden for logistik, størrelser og placering af produktionsenheder, hvordan processer lægges til rette, seriestørrelser med videre, påpeger arrangørerne.

På dagen er der fire spor at vælge i mellem:

Mennesker og kompetencer: Den hurtige transformation af industrien vil stille krav til os alle i vores roller, som teknologer, ingeniører, ledere og som borgere i fremtidens samfund.

Fremtidens produktion: Udviklingen i teknologiske drivere som kunstig intelligens, 3D-printere, mindre, kraftigere og billigere sensorer, Big Data og ”machine learning” sætter kendte produktionsformer under pres, men skaber en uendelig række af nye muligheder.

Forretningsinnovation: Fleksibilitet og individualiseret produktion og logistik bliver en betingelse for fremtidens virksomheder. Men adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere.

Industrielle processer: Forandring i produktionsprocesserne sker gennem udviklingen af intelligente og automatiserede processer, hvor sensorer og algoritmer kan monitorere produktionen og forbedre kundeoplevelsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik