Teknovation Logo
robot

 
  • Flerfarvet lys giver, ifølge Omron, en hurtig løsning på udfordringen med at måle forskellige farver. Når produktdesignet ændres, eller en ny model tilføjes, kan man blot ændre en parameter i stedet for at udskifte eller finjustere lys.

30. november 2018, kl. 07:14 

Verdens første smartkamera med flerfarvede lys

Japanske Omron lancerer nu smartkameraer i FHV7-serien, der, ifølge virksomheden, er verdens første udstyret med flerfarvede lys og 12 megapixel billedsensor.


Den japanske producente af automationsudstyr Omron går nu ind i markedet for højtydende smartkameraer med dét, de betegner som verdens første flerfarvede lys og 12 megapixel billedsensor.

Hermed kræves der kun et enkelt smartkamera fra FHV7-serien for at opnå branchens højeste standarder for præcision inden for visionsinspektioner på en produktionslinje med kompliceret sammensætning, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med flerfarvet lys og objektiv med autofokus, så kan kameraet reagere fleksibelt på ændringer i farve og størrelse på de genstande, der skal kontrolleres. Dette eliminerer, ifølge producenten, behovet for særlige evner for kamerainstallation og justering for at imødekomme forskellige produkter og kontrolkriterier, selv på en fleksibel produktionslinje, hvor der produceres mange forskellige typer produkter i forskellige mængder.

Endvidere gør billedbehandling i klassens bedste hastigheder og 12-megapixelkameraet, der i følge Omron er klassens førende opløsning, det muligt at opnå større præcision for inspektionerne og hæve produktionskvaliteten uden at sænke produktionshastigheden, konstateres det. 

I tillæg til disse funktioner er der en højhastigheds billedkomprimeringsalgoritme, der komprimerer inspektionsbilleder med dobbelt så høj hastighed som almindeligt, således at alle billeddata kan gemmes, selv under måling, og der opnås fuld sporbarhed i produktionsprocesser, hvor kvalitetskontrol er altafgørende, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik