Teknovation Logo
robot

 
  • Cirka 60 deltagere har allerede sikret sig adgang til Væksthus Hovedstadsregionens inspirationsdag den 27. november i Helsingør, hvor Rose Holm A/S holder oplæg. Her ses produktionsdirektør Christian Bokkenheuser og administrerende Ann Bokkenheuser.

13. november 2018, kl. 12:06 

Industriens vækstpotentiale i fokus

Et tværgående netværk under Væksthus Hovedstadsregionen sætter 27. november industriens vækstpotentiale i fokus ved en inspirationsdag på Kulturværftet i Helsingør.


Landets mindre og mellemstore virksomheder, med ofte under 100 ansatte, udgør en underskov af potentielle vækst- og værdiskabende enheder, der også har betydning og potentiale for hele samfundet.

Væksthus Hovedstadsregionen har tilbage i 2016 skabt et netværk af interessenter i form af politikere, medlems- og brancheorganisationer og ikke mindst virksomheder fra forskellige brancher.Netværket, der bærer titlen "Skalering-der-virker", som arbejder for at styrke mindre og mellemstore fremstillingsvirksomheders rolle hos netop medier, politikere, uddannelsesinstitutioner og virksomhederne selv. Det er i samspillet mellem netværkets aktører, at styrken ligger, da alle konstruktivt inspirer hinanden. Den inspiration udbredes den 27. november til andre SMV´ere ved arrangementet, som Væksthus Hovedstadsregionen holder sammen med Dansk Industri.

Dagen byder blandt andet på inspiration fra de to nordsjællandske virksomheder Rose Holm A/S, Lynge, og Acoplastic A/S, Espergærde, der deler ud erfaringerne i at skalere. Det er historier om de fejl, så man uundgåeligt kommer til at lave, når man har ambitioner og vil vækste og skabe noget.

Succesfuldt generationsskifte, automation og specialisering Rose Holm, der blandt andet fremstiller rullet gevind og bolte til den globale vindmølleindustri er historien om det succesfulde generationsskifte i en på mange områder traditionel dansk familieejet produktionsvirksomhed.

Produktionen af gevind til vindmøllefundamenter er dog alligevel ikke helt traditionel. Med det dynamiske og engagerede ægtepar Ann Bokkenheuser og Christian Bokkenheuser i spidsen indgår Rose Holm i tætte partnerskaber med deres kunder, så de er helt tæt på deres udfordringer og kan levere i højeste kvalitet. En del af den løsning er automatisering af processor og en høj specialisering.

Eftermiddagsarrangementet i Helsingør giver deltagerne inspiration til deres egen virksomhed. Hovedparten af de udfordringer en mindre og mellemstor virksomhed møder er identisk på tværs af brancher, så alle kan hente brugbar viden om udvikling og vækst. Læs mere om arrangementet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik