Teknovation Logo
robot

 
  • De fem danske student Startupssamt repræsentanter fra Startup Alliance Korea, Innovation Centre Denmark Seoul såvel som Uddannelses- & Forskningsministeriet.

2. november 2018, kl. 16:36 

Danske Startups hos sydkoreanske ligesindede

Ni danske Startupsstuderende fra fire videregående uddannelsesinstitutioner har aktuelt gæstet Seoul i et fem dages program om det sydkoreanske innovative entreprenørlandskab; SCALEit Korea 2018.


Med det formål at give fem danske student-Startups mulighed for at lære om innovation og entreprenørskab i et af verdens mest innovative lande, Sydkorea, har de danske studerende er selv entreprenører og repræsenterer fem spændende og innovative Startups.

De fem danske student start-ups har meldt sig til SCALEit Korea 2018, der blev afholdt i sidste uge, og drager nu fra aktiviteten med stor viden, der kan hjælpe dem godt på vej videre internationalt.

I løbet af ugen har de lært om iværksætteri, relevante økosystemer og entreprenørskabspolitik i Sydkorea, besøgt innovative miljøer i virksomheder, acceleratorer og inkubatormiljøer, pitchet deres ideer foran relevante sydkoreanske aktører samt deltaget i netværksaktiviteter med sydkoreanske entreprenørskabsmiljøer.

Besøgene inkluderede blandt andet Yonsei University, Google Campus, Startup Alliance Korea og en af de bedste Startup accelerators i Sydkorea; Pangyo Techno Valley.

En af de danske start-ups, Obital, deltog desuden i Seouls årlige start-up konkurrence; Citypreneurs - Urban Innovative Challange og nåede hele vejen til finalen. Konkurrencen er for lovende entreprenører fra hele verden, som er interesserede i at løse urbane udfordringer og opnå FN’s verdensmål.

SCALEit Korea-programmet i Seoul var arrangeret af Innovation Centre Denmark Seoul (ICDK Seoul), som arbejder for at understøtte innovationssamarbejde mellem danske og sydkoreanske virksomheder, videregående uddannelsesinstitutioner og innovationsmiljøer..

Programmet er et pilotprojekt og blev afholdt for første gang i år. Opslaget til ansøgningsrunden blev sendt rundt til alle danske videregående uddannelsesinstitutioner før sommeren. ICDK Seoul håber på at kunne gentage successen næste år.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik