Teknovation Logo
robot

 
  • Omorganiseringen påvirker ikke de konkrete kurser og forløb, som de studerende er indskrevet på, påpeger DTU.

30. oktober 2018, kl. 15:59 

Center samler DTU’s efteruddannelser

Som en One-Stop-Shop for universitetets efteruddannelsesaktiviteter skal DTU Learn for Life-centret fremover opfylde visionen om livslang læring for danske ingeniører.


Med 'DTU Learn for Life' får DTU tilføjet et center, der skal samle og systematisere universitetets efteruddannelsesaktiviteter.

Ifølge universitetet, så vil centret resultere i en stærkere profil på efteruddannelsesområdet og blive et udstillingsvindue for DTU's teknologier og knowhow.

Centret etableres pr. 1. februar 2019 og skal samle DTU’s forskellige efteruddannelsesaktiviteter. Som led i oprettelsen af centeret lukker DTU Business og Center for Videreuddannelse pr. 1. februar.

Uddannelsesaktiviteterne vil blive udbudt via en online-portal og tæller de tilbud, der i øjeblikket tilbydes af DTU Business, DTU's Center for Videreuddannelse samt alle andre institutter på DTU.

Løbende vil flere efteruddannelsestilbud komme til, der svarer til samfundets behov, og målet er at tilbyde specialiserede kurser inden for DTU’s spidskompetencer målrettet danske professionelle fra både den private og offentlige sektor, fremhæves det.

Omkring 20 medarbejdere vil blive være en del af centret og komme fra de berørte enheder. Endvidere vil centret trække på nøje udvalgte eksterne eksperter og videnskabelige medarbejdere fra institutterne til undervisning.

Executive director Jakob Holst, DTU Business er valgt som leder for centret.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik