Teknovation Logo
robot

 
  • Der var fuldt besat i auditoriet i DTU Skylab, da P4G Next Generation-eventet havde forpremiere på det internationale P4G-topmøde med unge fra hele verden.

19. oktober 2018, kl. 08:32 

P4G skudt i gang med iværksætterevent

Med Danmark i spidsen lanceredes ved FN's generalforsamling sidste år en ny international alliance for grøn vækst, P4G, hvor topmøder med de deltagende lande holdes hvert andet år. Torsdag indledtes det første topmøde med foreventet P4G Next Generation på DTU i Lyngby.


Som optakt til det første internationale topmøde i alliancen 'Partners for Green Growth And The Global Goals 2030', P4G, der holdes i København fredag og lørdag, mødtes unge iværksættere fra rundt om i verden på DTU torsdag.

Under åbningen af FN’s generalforsamling i New York sidste år lancerede statsminister Lars Løkke Rasmussen den internationale alliance, der er et initiativ, som skal hjælpe lande med at levere på FN’s udviklingsmål og klimaaftalen fra Paris.

Med i alliancen er foruden Danmark landene Chile, Colombia, Etiopien, Kenya, Mexico, Sydkorea, Holland og Vietnam.

Torsdag aften summede det af liv i DTU Skylab, hvor unge iværksætter og interessenter fra industrien mødtes for at diskutere en række aspekter af aktuelle muligheder for at levere tiltag, der, ikke mindst i samarbejde med erhvervslivet, kan skabe en mærkbar forskel i forhold til FN’s verdensmål og klimaaftalen fra Paris.

Arbejdet fokuserer primært på områderne landbrug, fødevarer, energi, byer, vand og cikulær økonomi.

En række oplægsholdere indledte begivenheden herunder minister for udviklingssamarbejde i Danmark, Ulla Tørnæs, formand for Carlsberg Foundation, Flemming Besenbacher, og direktør for C40, Mark Watts.

De gav deres perspektiver på P4G-partnerskaberne og den næste generations rolle, og understregede ud fra hver deres udgangspunkt , hvorledes vækst og verdensmål kan gå hånd i hånd, samt hvordan verdens lande skal arbejde sammen på nye måder, hvis vi skal imødegå de enorme udfordringer, som verden står over for. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik