Teknovation Logo
robot

 
  • Industrie 4.0 udfordrer hele medarbejderstabens kompetencer. Og er at betragte som organisatorisk disruptiv fordi det udfordrer bestående arbejdsgange, påpeger Senior Manager Christian Rasmussen, Grundfos Holding A/S.

14. oktober 2018, kl. 19:33 

Industrie 4.0 udfordrer

teknovationNr. 14 - 2018   I rækken af erhvervsledere fra branchevirksomheder, som tager bladet for munden, og giver et indspark i debatten er Teknovation nået til Senior Manager Christian Rasmussen, Grundfos Holding A/S, der opfordrer til at man hylder Industrie 4.0-mulighederne, og evnen til at samarbejde.


Fleksibel automation, cobots, Big Data, IoT og AI er konvergerende teknologibegreber, der øger kompleksiteten i virksomheders produkter, processer og produktionsapparat.

"Det er en accelererende udvikling, som går på tværs af eksisterende faglige skel. Det er samtidig en tendens, som i høj grad er organisatorisk disruptiv fordi det udfordrerbestående arbejdsgange. Det er Industrie 4.0. Er danske arbejdspladser gearet til at håndtere revolutionen?" Sådan spørger Senior Manager Christian Rasmussen, Grundfos Holding A/S, i det aktuelle Teknovation - nr. 14/2018. 

"I min optik handler Industrie 4.0. ikke primært om banebrydende teknologier. Det drejer sig derimod især om menneskelige kompetencer- eller mangel på samme."

"Det handler om en ny uddannelses- virksomheds- og ledelseskultur, om at finde nye innovationsmetoder og især om evnen til at tænke og samarbejde på tværs. Og ikke mindst handler det om at betragte verden i et større perspektiv."

"For uden menneskelige kompetencer, hvor man samarbejde om at betjene, udfordre og udvikle teknologien, kommer vi ikke længere end til de indledende Industrie 4.0-buzzwords," påpeger Christian Rasmussen.

Læs hele den spændende artikel i onlineudgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik