Teknovation Logo
robot

 
  • KJV er på plads på FoodTech 2018 med en Barista, og en god kop kaffe til de besøgende, som det også var tilfældet sidste år, på VTM 2017-messen i Odense.

12. oktober 2018, kl. 08:09 

Se KJV-løsninger på FoodTech 2018

FoodTech-messen i Herning, har de seneste år samlet hele fødevareindustrien og dannet ramme for inspiration og opdateret viden inden for de seneste produkter henvendt til fødevareindustrien. I år deltager KJV A/S for første gang.


Hos KJV har man en årelang tradition for samarbejde med både store og små kunder, ogsåinden for fødevareindustrien, så FoodTech-messen er en mulighed for både at komme nye kunder i møde men også for at pleje vores eksisterende kundenet, siger salgschef Jørgen Carlsson, transmissioner og teknik hos KJV, forud for debuten som udstiller på FoodTech 2018, der finder sted 13. til 15. november i Herning.

På messen vil KJV have fokus på løsninger til maskinbyggere og levnedsmiddelindustrien, hvor en af udfordringerne er det hårde miljø fra vand og de rengøringsmidler, som maskiner og produkter udsættes for, samt de skærpede krav til fødevareindustrien generelt.

KJV har adskillige års erfaring med sparring og optimering af løsninger inden for maskinbygning, og flere cases vidner om, at KJVs input og vidensdeling allerede i de indledende faser af tegne- og byggeprocessen sparrer kunderne for både tid og penge, fremhæver Jørgen Carlsson.

På messen medbringes forskellige produkter, der er særligt relevante for fødevareindustrien, herunder kæde- og remtræk, hvor der blandt andet vil være mulighed for at opleve vedligeholdsfrie Megalife, korrosionsbetandige CR og rustfri kvalitetskæder fra tyske Iwis samt rustfri og korrosionsbestandige kæder fra KJVs eget brand.

Firmaet tilbyder også et bredt program af rustfri og korrosionsbestandige kuglelejer, stå- og flangelejer, ligesom der på messen vil være mulighed for at opleve en række spændende lanceringer inden for SMC´s pneumatiske løsninger og elektriske aktuatorer. En anden lancering er rustfrie spændebøsninger og PU tandremme særligt egnet til fødevareindustrien.

KJV er kendt for at lagerføre et yderst bredt produktsortiment, og det betyder, at de fleste dele til reparation og løbende vedligehold af maskiner, også inden for fødevareindustrien, kan leveres med kort varsel.

De besøgende kan på standen desuden glæde sig til messens måske bedste kaffe. Firmaet medbringer nemlig en barista, som står klar til at servere forskellige kaffespecialiteter for dem, der lægger vejen forbi KJV-standen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik