Teknovation Logo
robot

 
  • Med messepremieren på det seneste produkt 'Crawler' (det mindre billede i hjørnet) håber Inrotech at bring virksomhedens unikke adaptive robotsvejseteknologi ud til endnu flere kunder.

12. oktober 2018, kl. 07:36 

Dansk robotpremiere på EuroBLECH

Danske Inrotech har på EuroBLECH 2018-messen i Hannover premiere på virksomhedens seneste robotsvejseteknologi 'Inrotech-Crawler'.


Når årets store begivenhed inden for den globale pladebearbearbejdende industri EuroBLECH 2018-messen i Hannover fra den 23. til 26 april har danske Inrotech messepremiere på virksomhedens seneste robotprodukt til mobil svejsning.

Nærmere bestemt er der tale om produktet Inrotech-Crawler, der leveres med den seneste og mest sofistikerede Inrotech WeldLogic-teknologi og flere unikke funktioner i både design og funktioner.

Inrotech-Crawler er, ifølge Odense-firmaet, således et "Must See" for aktørerne i den globale svejsebranche.

Inrotech var i år indstillet DIRA Automatiseringsprisen netop for virksomhedens WeldLogic-teknologi, og ved et Dira-event hos kunden Welcon, viste firmaet en opstilling med en Crawler-appliokation for første gang, der dog ikke kørte live.

Nærmere bestemt er der tale om en modificeret UR3-robot, der skal gøre det nemmere end nogensinde at transportere virksomhedens adaptive svejseteknologi rundt i produktionen hos relevante kunder.

UR3-robotten har fået forkortet den yderste armdel med henblik på at optimere svejseperformance, og så er den fastgjort på en modular og bøjelig skinne, der let kan transporteres rundt og fæstet på et metalområde med magneter, fremhævede virksomhedens CCO, Morten Arndahl, ved DIRA-arrangementet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik