Teknovation Logo
robot

 
  • FORCE Technology står foran en forandringsproces, og den nykonstituerede bestyrelse ser frem til at gennemføre denne proces med udgangspunkt i de faglige kompetencer hos GTS-instituttet, fremhæves det.

10. oktober 2018, kl. 07:03 

Formandsskifte hos Force Technology

Den tidligere mangeårige direktør og seneste bestyrelsesformand for FORCE Technology, Ernst Tiedemann, er den 8. oktober trådt tilbage fra formandsposten. Ny formand er den hidtidige næstformand, Frederik Smidth, annoncerer GTS-instituttet.


I forbindelse med at den tidligere direktør og senest bestyrelsesformand for Force Technology, Ernst Tiedemann, den 8. oktober trådte tilbage fra formandsposten, udtrådte han samtidigt helt af bestyrelsen.

Af den grund takker GTS-instituttet ham nu for hans lange og engagerede virke.

Ernst Tiedemann var direktør igennem 17 år, hvor FORCE Technology voksede betydeligt, også internationalt. Dette lange seje træk sammen med medarbejderstaben ligger til grund for den position GTS-instituttet har i dag, fremhæver FORCE Technology.

Der vil ikke blive udpeget en erstatning for Ernst Tiedemann i bestyrelsen, der dermed vil bestå af seks vedtægtsvalgte og tre medarbejdervalgte medlemmer.

Formandsposten overtages af næstformand Frederik Smidth, der til daglig er Chief Technical Officer hos Maersk Drilling Services, og ny næstformand bliver Jesper Haugaard.

FORCE Technology står foran en forandringsproces, og den nykonstituerede bestyrelse ser frem til at gennemføre denne proces med udgangspunkt i de faglige kompetencer, som den samlede medarbejderstab besidder, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik