Teknovation Logo
robot

 
  • Igus´ seneste CAN-bus-kabel til højdynamiske energikædeapplikationer. Kablet har EAC- og CTP-godkendelse, der sikrer adgang til handel på det russiske marked. (Kilde: Igus GmbH)

5. oktober 2018, kl. 14:35 

Hurtig og driftssikker dataudveksling

Igus´ seneste Chainflex-kabler til CAN-systemer med PVC- eller PUR-yderbeklædning, er godkendt til det russiske marked.


Behovet for Controller Area Network, CAN-systemer, vokser stadig mod en standardiseret dataudveksling. Det sikrer sømløs netværksforbindelse af elektroniske systemer, som styreenheder eller intelligente sensorer. Ligesom det tillader komplekse systemer, der kan implementeres økonomisk, og tværsystemsdiagnose kan udføres simultant på tværs af flere ECU´s.

Det seneste CAN-buskabel fra Igus garanterer en høj transmissionsikkerhed af data, selv ved meget høj belastning af kabel under bevægelse, som ved brug i en energikæde.  

CAN-buskablet garanterer en høj transmissionsikkerhed af data, selv ved høj belastning af kabel under bevægelse, som ved brug i en energikæde, understreger Igus. Kablet kan leveres i to versioner af ydre beklædning - CFBUS.PVC.020 med høj abrasionsresistent PVC - eller CFBUS.PUR.020 med høj olieresistent PUR.

Kablerne anbefales til anvendelse i maskiner, såsom værktøjsmaskiner og maskiner i procesindustrien samt i lavtemperaturs-applikationer. For at forenkle handel med Rusland, har begge kabler CTP- og EAC-godkendelse.

EAC-certifikatet er det officielle bevis for at importerede maskiner eller komponenter til produktionsudstyr opfylder de harmoniserede tekniske direktiver (TR ZU) for de deltagende lande i Eurasiens Økonomiske Union, EAEU. CTP-standarden fokuserer på brandegenskaberne ved kabler og flammemodstanden for de anvendte materialer. De to godkendelser er beregnet til at forenkle forretningsmæssige relationer. Takket være EAC- og CTP-godkendelserne, kan selskaber der eksporterer til Rusland eller EAEU-medlemslandene toldbehandle deres maskiner og udstyr hurtigere og starte opstillingen hos slutkunden straks efter eftermonteringen. Med både EAC- og CTP-godkendelse, udføres den omfattende inspektion af alle krav i direktiver for alle komponenter i en produktionsmaskine både hurtigere og mere smidigt.

Ved brug af certificerede Chainflex-kabler, kan virksomhederne spare tid og penge i tolden. En yderligere fordel ved begge certificeringer er, at nye og brugte maskiner kan bevæges på tværs af grænser indenfor alle medlemsstater i toldunionen. Yderligere nationale certifikater for overensstemmelse, gennem GOST-R, TR eller GOST-K er ikke længere påkrævet med EAC- og CTP-godkendelser. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik