Teknovation Logo
robot

 
  • DTU Startup Fair er en platform, hvor startups får mulighed for at interagere med de virksomheder, potentielle kunder og investorer, som er på High Tech Summit. Beskrivelser af de 50 startups er samlet i et katalog, som besøgende på DTU High Tech Summit får udleveret på topmødet. Foto: Vibeke Hempler.

1. oktober 2018, kl. 07:01 

Succes-Startups til DTU-topmøde

Over 50 DTU-Startups præsenterer sig selv den 10. oktober i forbindelse med DTU’s årlige digitale topmøde High Tech Summit, herunder virksomheder som Eupry, Obital og Trebo.


En række opstartsvirksomheder med relation til DTU mødes i år til begivenhedern Startup Fair, der løber af stablen på førstedagen under DTU’s årlige digitale topmøde DTU High Tech Summit den 10. og 11 oktober, annoncerer DTU.

Samlet vil mere end 50 startups stille op heriblandt firmaer som Eupry, Obital og Trebo, der udstille deres projekter med posters og en lille stand, hvor udstillerne viser prototyper og svarer på spørgsmål fra de besøgende.

”Det, der er kendetegnende for de her startups, er, at de kommer ud af EU´s og Nordens største hotspots for højteknologi. Der er fokus på hardware og hightech, og de repræsenterer hele værdikæden på DTU fra studenter-startups over forskningsbaserede spinouts til mere etablerede virksomheder, der bor i forskerparken,” udtaler projektleder, Kristoffer Buch fra DTU Skylab, ifølge DTU.

Arrangementet finder sted i DTU’s bibliotek fra klokken 10.00 til 16.00 den 10. oktober og afsluttes med en pitch-konkurrence, hvor et udsnit af udstillerne præsenterer deres projekter på scenen.

En jury bestående af danske og internationale eksperter i innovation stiller spørgsmål til firmaernes pitch og udpeger en vinder blandt projekterne.

Denne består af Ken Singer, der er en kendt profil inden for entreprenørskab på UC Berkley i USA, CEO hos Milestone Systems, Lars Thinggaard, Head of Growth hos Mærsk, Sune Stilling og vicedirektør i Innovationsfonden, Tore Duvold.

Herudover vil der begge dage være en lang række sessioner omkring temaet entreprenørskab med aktører fra både universitetet og industrien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik