Teknovation Logo
robot

 
  • TechBBQ 2018 byder på flere workshops, roundtables og andre netværksaktiviteter, som kan styrke startups´ lokale og globale forretningsforbindelser.

18. september 2018, kl. 11:01 

Tech-iværksætterfestival i Øksnehallen

TechBBQ 2018 byder i dagene 24. og 25. september på flere workshops, roundtables og andre netværksaktiviteter i Øksnehallen. Scenerne vil være spækket med spændende danske og internationale founders og andre speakers, fastslår arrangementets co-founder og formand for styregruppen Klaus Nyengaard.


Danmarks største Tech-iværksætterfestival og græsrodsinitiativ, TechBBQ, holdes 24. og 25. september for sjette år i træk i Øksnehallen, København.

Over de to dage forventer teamet bag TechBBQ at facilitere flere end 1.500 forretningsorienterede netværksaktiviteter på kryds og tværs af danske og internationale startups, scaleups, investorer, VC’er, corporates og talenter. 

Det er en stigning på hele 363 procent sammenlignet med sidste år, hvor 440 netværksmøder blev registerede.

TechBBQs co-founder og formand for styregruppen, Klaus Nyengaard forklarer om overvejelserne bag de store netværksambtioner:

“Vores eksistensberettigelse som græsrodsbevægelse er, at vi som en del af økosystemet vil støtte økosystemet, og vi har besluttet os for, at i 2018 skal vi have endnu større fokus på at styrke startups forretningsforbindelser via flere værdiskabende netværksaktiviteter. Det tror vi, kan hjælpe os alle. Det er jo en forudsætning for vækst at møde de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt. Uanset om man skal finde sine første investeringskroner, hente en stor virksomhed som kunde eller bruge hjælp til at etablere sig på nye markeder, så kan man finde den rigtige person til TechBBQ. Og selvom vi er en mindre græsrodsorganisation, er vi alligevel efterhånden også kendt for hvert år at have et solidt mix af danske og internationale gæster, beslutningstagere fra scaleups, de største virksomheder og nogle af de bedste investorer i Europa, der bidrager positivt til det danske økosystem," siger Klaus Nyengaard, og fortsætter:

“Det er ligeledes vores erfaring, at mange netop deltager til TechBBQ af nævnte grunde. Derudover viser en række undersøgelser som eksempelvis Global Entrepreneurship Index 2018, at spillerne i det danske økosystem scorer lavt på networking og internationalisering. Og det er et vigtigt element i vores vision ift. at hjælpe økosystemet med netværk og globalt udsyn. Derfor giver det mere end god mening, at vi stiller endnu skarpere på at formalisere og facilitere flere netværksorienterede aktiviteter, som kan styrke startups og andre entreprenørers vækstpotentialer."

Scenerne vil traditionen tro blive indtaget af kendte founders, som deler ud af både deres inspirerende succeser og deres fuckups. Og showcasing-området i den rå hal vil således igen boble med morgendagens teknologier fra spirende startups og etablerede scaleups, påpeger arrangørerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik