Teknovation Logo
robot

 
  • Løftebroen benytter formonterede Igus Readychain-systemer i stedet for de originale hængende kabler. De tilbyder et højere sikkerhedsniveau kombineret med reduceret vedligehold. (Foto: Igus GmbH)

15. august 2018, kl. 13:42 

Driftsikker energi til Memorial Bridge

Igus har leveret formonteret E-kædesystem til Memorial Bridge, hvor systemet sikrer fejlfri energiforsyning.


Memorial Bridge spænder over Piscataqua-floden mellem Portsmouth, New Hampshire, og Kittery, Maine, på USA's østkyst. Den erstatter den originale bro, der blev bygget i 1923 som et minde om lokale marinesoldater og soldater der deltog i Første Verdenskrig.

For at skibene kan passere under Memorial Bridge, skal den løftes ved hjælp af en vertikal løftemekanisme. Under driften kræves en gennemsnits hastighed på 1 meter/sekundet over en samlet distance på 40 meter.

For at reducere vedligehold og øge den overordnede driftssikkerhed, benyttede konstruktørerne formonterede Igus Readychains i stedet for hængende kabler som det originale design. Kablerne, der er ført med stik og monteret i energikæder, blev formonteret på en nærliggende Igus-fabrik og leveret som installationsklare systemer onsite.

Igus-ingeniørerne benyttede Chainflex-kabler i E4-energikæden samt CFXL-spænder for sikker trækaflastning på kablerne. Hver af de installerede kabeltyper - inklusive CF300, CF9 og CF34 motorkabler og 4-leder CFLG fiberoptisk kabel - blev forud for installationen testet omfattende på producentens 2.750 kvadratmeter store testlaboratorie i tyske Køln.

Interesserede kan se en video med Readychain-systemerne i drift ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik