Teknovation Logo
robot

 
  • FL Smidth oplever aktuelt øget omsætning og ordreindgang fra minedrift-aktiviteterne.

8. august 2018, kl. 10:19 

Minedrift løfter FL Smidth

Ingeniørvirksomheden FL Smidth, der er mest kendt for aktiviteter inden for fremstilling af cementmøller, har også aktiviteter inden for udstyr til minedrift, blandt andet i kobberindustrien. Og her er der øget omsætning og ordreindgang.


FL Smidth melder ovenpå andet kvartal, at selskabet fik flere ordrer, oplever en voksende omsætning og ser overskuddet stige.

Både når det gælder omsætningen og ordreindgangen, var det især minesegmentet, der overraskede, fremgår det af selskabets netop fremlagte halvårsregnskab.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Efterspørgslen efter mineudstyr går fortsat i positiv retning, og andet kvartal var det fjerde kvartal i træk med god efterspørgsel på enkeltudstyr og mineudvidelser, skriver FL Smidth i regnskabet.

Det er i minesegmentet, at FLSmidth henter mest af sin omsætning. I andet kvartal endte omsætningen på 2,78 milliarder kroner, hvilket svarer til 58 procent af omsætningen.

Selskabet gentager de finansielle udsigter til 2018. Ingeniørselskabet venter dermed fortsat en omsætning på mellem 18 og 20 milliarder kroner, og venter, at omsætningen i minesegmentet fortsat stiger.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik