Teknovation Logo
robot

 
  • Første afholdelse er i hovedkvarteret i Greve den 22/8 og anden gang i Vejle den 29/8. Begge dage med mulighed for at deltage enten kl. 9.00, 13.00 eller 15.30, oplyser SEW EURODRIVE.

8. august 2018, kl. 13:08 

SEW inviterer til åbent hus med produktseminar

Siden indførslen af ErP-direktivet i 2011 er der sket meget på motorfronten. Der kommer hele tiden nye tilretninger og forordninger, og af den grund holder SEW EURODRIVE to åbent hus-arrangementer/produktseminarer 22. og 29. august i henholdvis Greve og Vejle.


Med to seminarer henholdsvis i hovedkvarteret i Greve 22. august og serviceafdelingen i Vejle 29. august sætter den danske afdeling af tyske SEW EURODRIVE nu spot på udviklingen på gearmotorområdet siden indførslen af ErP-direktivet i 2011.

Baggrunden er, at der hele tiden kommer nye tilretninger og forordninger, og herudover indfører flere og flere lande - ud over EU-direktivet - egne direktiver/forordninger, fremhæver gear- og gearmotorproducenten.

Reglerne er desværre meget forskelligartede og derfor skal producenter virkelig tage sig i agt, når de projekterer/leverer produkter til et specifikt land. Det er således nødvendigt til at sætte sig grundigt ind i de lokale regler.

Ud over regler om overholdelse af virkningsgrader indfører flere og flere eksempelvis landespecifikke godkendelser. Her skal producenterne også være agtpågivende. For en del år siden kom virksomhederne langt med CE/UL/CSA, nu er der betegnelser som BIS, JIS, CCC, KEL, CEL, SASO, EAC med flere, konstaterer SEW EURODRIVE.

De konkrete temaer på dagen er 'nye motorer', 'ny karakteristika', 'relativt hurtig udfasning af DRS-motorer' og 'kend de internationale standarder/krav', så brugeren kan eksportere uden problemer.

Ved arrangementerne vil producenten også lancere og præsentere en aktuel nyhed indenfor motorer under 0,75 Kilowatt, i form af DR2S- og DRN-motoren.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik