Teknovation Logo
robot

 
  • PROFIBUS Danmark viser på Automatik 2018-messen i Brøndby blandt andet hvordan PROFINET kan være brugernes Industrie 4.0-backbone.

8. august 2018, kl. 07:04 

PROFINET som Industrie 4.0-backbone

Medlemmerne af PROFIBUS Danmark vil på årets messe i Brøndby, 11. til 13. september, demonstrere hvordan man kan bruge PROFINET som sit Industrie 4.0-backbone.


PROFIBUS Danmark har for flere år siden modificeret Ethernettet og tilført det realtidsegenskaber, således at det kan anvendes til ekstremt tidskritiske kommunikationsopgaver, der eksempelvis kan forekomme i forbindelse med styring og regulering af servoakser.

Aktuelt arbejdes intenst med at færdiggøre funktionen Time Sensitive Networks, TSN, som vil få stor betydning i Industrie 4.0-projekter, hvor ”data” ikke kun er produktionsdata men også kan omfatte billeder, video og tale. TSN-funktionen er implementeret i lag 2 i den kendte Iso 7-lags model.

Endvidere er PROFIBUS Danmark også ved at være færdig med implementeringen af OPC UA, som åbner systemet for meget andet udstyr, som endnu ikke har PROFINET-interface.

På messen vil der også være information om hvordan man kan få ældre PLC-systemer op på nettet og opkobling af intelligente sensorer, der giver intelligente installationer, på PROFIBUS Danmark-standen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik