Teknovation Logo
robot

 
  • Overtagelsen vil være helt på plads inden udgangen af ​​2018 og parterne har aftalt ikke at oplyse købsprisen, oplyser TRUMPF.

7. august 2018, kl. 08:03 

Trumpf opkøber Teufel Solutions

Erhvervelsen af virksomheden Teufel Solutions skal supplere Trumpfs kompetencer inden for digitalt forbundet produktion.


Tyske Trumpf har pr. 1. august overtaget samarbejdspartneren, schweiziske Teufel Solutions, der er udviklingspartner til pladebearbejdningsgigantens produktionsstyringssoftware, kaldet TruTops Fab.

Produktionsstyringssystemet kan benyttes til at overvåge hele produktionen af ​​metalpladebearbejdende processer, samt overvåge og styre alle maskinprocesser. Systemets design er modulært opbygget og giver brugerne mulighed for at implementere funktioner trin for trin.

"Trumpf tror fuldt ud på Connected Manufacturing. Overtagelsen af ​​Teufel Solutions er et godt tegn på, at vi fortsætter med at forfølge vores digitale ambitioner. Firmaet har specialistkompetencer i TruTops Fab og TruConnect, og dette er det perfekte supplement til vores eksisterende Industry 4.0-aktiviteter," konstaterer Chief Digital Officer hos Trumpf, Mathias Kammüller


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik