Teknovation Logo
robot

 
  • Som virksomhed er der mulighed for både at deltage i form af en messestand og et virksomhedsoplæg.

31. juli 2018, kl. 16:06 

Find en ung SDU-ingeniør

Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet, SDU, inviterer til praktik- og projektdag 30. oktober 2018, hvor virksomheder og ingeniørstuderende kan møde hinanden til en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.


Samarbejde mellem virksomheder og ingeniørstuderende vægtes højt på Det Tekniske Fakultet, SDU, fordi det giver værdi for erhvervslivet og praktisk relevans i uddannelsen.

For at skabe dialog og netværk inviterer Det Tekniske Fakultet til Praktik- og Projektdag (PP-dag), hvor virksomhederne kan møde de studerende. 

Det sker den 30. oktober 2018, hvor virksomheder og ingeniørstuderende kan møde hinanden til en snak om studiejob, praktik- eller projektsamarbejde.

PP-dagen fungerer som en messe, hvor mindre og store virksomheder kan komme i dialog med de studerende omkring praktik eller projektsamarbejde. Der deltager op til 100 virksomheder og typisk omkring 800 studerende, fremhæver SDU.

PÅ dagen vil besøgende kunne møde studerende inden for blandt andet disse uddannelser:

Diplomingeniører: Bygningsteknik, Elektrisk Energiteknologi, Elektronik, Global Management and Manufacturing, Softwareteknologi, Integreret Design, Kemi- og Bioteknologi, Maskinteknik, Produktion, Robotteknologi

Civilingeniører: Elektronik, Energiteknologi, Fysik og Teknologi, Kemi, Konstruktionsteknik, Software Engineering, Lærings- og Oplevelsesteknologi, Miljøteknologi, Operations Management, Product Development and Innovation, Robotteknologi, Velfærdsteknologi

De studerende vil efterspørge samarbejde til semester-, bachelor- og specialeprojekter, in-company projects, ingeniørpraktik, afgangsprojekter eller studiejobs.

Det er gratis for virksomheder at deltage i PP-dagen, dog opkræves der er et no-show fee på 1.000 kroner ved udeblivelse. Der er plads til 100 stande på messen, som vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet, oplyser arrangørerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik