Teknovation Logo
robot

 
  • CFBUS.LB-familien af Chainflex kabler blev udviklet af Igus specielt til forhold med begrænset plads. Det gør den til en mulig partner til Harting-løsninger såsom ix-stikket. (Kilde: Igus GmbH)

9. juli 2018, kl. 08:07 

To samlet om Ethernet-transmission

Tyske Igus og Harting har partneret op, så Chainflex CFBUS.LB og ix industrielle plug-in-stik sammen kan skabe sikker bevægelse på begrænset plads, fremhæver de to firmaer.


For at imødekomme behovet for sikker dataoverførsel har Igus introduceret et fleksibelt Chainflex Ethernet-kabel. Det er robust og en ideel partner til ix Harting-stikket, med en afprøvet og bevist lang levetid og med en unik 36 måneders garanti, fremhæver de to firmaer.

Med de fleksible, men robuste CFBUS.LB Ethernet-buskabler leveres en god forbindelse til ix industrelle stik fra Harting, og man sparer 70 procent plads sammenlignet med den tidligere løsning. 

Det er især en fordel i miniaturehuse, for eksempel i kamerasystemer, WLAN-adgangspunkter, routere og andre digitale komponenter. Takket være deres specielle design kræver Chainflex-kabler også 50 procent mindre plads end standard Ethernet-kabler. I kombination med Harting-stikket tilbydes kunden en koordineret samlet pakke til installation på steder med begrænset plads.

"Lav bøjning" er det nye buzzword for en meget lille bøjningsradius til kabler i energikæder. Det er derfor Igus har givet forkortelsen LB til CFBUS.LB-familien af buskabler, som synonym for de højeste mekaniske krav, fremhæver producenten.

De kan bruges til alle almindelige bussystemer såsom Ethernet CAT5, CAT5e, CAT6, Ethercat eller Profinet. For eksempel har det snoede CF11-kabelpar den mindste bøjningsradius på markedet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik