Teknovation Logo
robot

 
  • DIRA-turen på årets Automatica-messe bød blandt andet bød på netværksarrangementer og guidede ture til udvalgte messestande.

28. juni 2018, kl. 13:39 

Indholdsrig Dira-tur til Automatica 2018

I sidste uge havde den 45 personer store delegation fra Dansk Robot Netværk, DIRA, en indholdsrig tur til Automatica 2018-messen i München, hvor de var på en intensiv tre dages-tur, der blandt andet bød på netværksarrangementer og guidede ture til udvalgte messestande.


Årets tre dages tur til Automatica i München bød på spændende virksomhedsbesøg hos BMW Group Plant Dingolfing, der gav et indblik i, hvordan automobil-industrien anvender automations- og robotteknologi i stor stil, såvel som BM Watson IoT Tower, hvor IBM fremviste nogle af de muligheder, IT-teknologien kan tilbyde fremtidens produktion.

Turen gav ligeledes deltagerne rig mulighed for at netværke på kryds og tværs samt blive klogere på de nyeste tiltag inden for industri- og servicerobotter anno 2018, meddeler Dira i det seneste nyhedsbrev.

Det var en tur præget af højt humør og god stemning kombineret med fagligt indhold, og begejstringen var ikke til at overse blandt deltagerne. I den efterfølgende evaluering, hvor 1 er det dårligste, og 5 er det bedste, har kategorierne ”overordnet organisering” af hele DIRAutomatica” og ”Sandsynligheden for at deltagerne tager med en anden gang” fået scorerne 4,9 og 4,6 i gennemsnit, fremhæver Dira.

Man håber, at vil smitte, således at endnu flere får lyst til at deltage næste gang, Dira arrangermer en lignende tur. Det afsløres samtidig, at Dira arbejder på et spændende program i forbindelse med Hannover Messe 2019 i april.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik