Teknovation Logo
robot

 
  • BLAZE 600A 3D-målesystemet er baseret på Hexagons skannerteknik med hvidt lys kombineret med højoplyselig digitall billedteknologi med blå LED-belysning for hurtig dataopsamling.

Teknovation nr. 9/2018

Hurtig dataopsamling fra Hexagon

Hexagon Manufacturing Intelligence introducerer det optiske 3D-målesystem BLAZE 600A, der tilbyder brugeren fuldautomatisk og hurtig dataopsamling samt ikke mindst høj produktivitet i produktionen.


Hexagon har netop frigivet det aktuelt udviklede 3D-målesystemet BLAZE 600A til salg.

Der er tale om et fuldautomatisk, optisk 3D-målesystem, der er udviklet til brug integreret i robotløsninger i produktionen.

BLAZE 600A er baseret på Hexagons skannerteknik med hvidt lys kombineret ned højopløseligt digital billeddteknologi baseret på blå LED-belysning, der fremhæves som den hurtigste og mest præcise måde at skabe skannede data på, da punktdata opsamles hurtigt for et forholdsvist stort område, selv ved uregelmæssige overflader og i nærmest alle slags materialer, understreger Hexagon.

Det muliggør skanning i blanke, overfladebehandlede såvel som reflekterende materialer og overflader selv ved sorte dele og kompositmateterialer.

For at reducere stilstandstid og vedligholdsomkostninger er kameraerne, projekterenheder og de elektroniske komponenter skærmet i BLAZE 600A´s robuste konstruktion, og kan således anvendes direkte i produktionen, selv i Heavy Duty-området. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik