Teknovation Logo
robot

 
  • Den netop præsenterede E-serie fra UR blev lanceret i forbindelse med åbningen af Automatica 2018-messen i München.

19. juni 2018, kl. 10:46 

E-serien er de næste Cobots fra UR

Odense-baserede Universal Robots har netop lanceret UR's e-Series, der er tre Cobots med indbygget kraft- og momentsensor, opdateret programmeringspanel med hurtigere programmering og flere sikkerhedsfunktioner.


UR har netop haft verdenspremiere på firmaets e-Series af samarbejdende robotter på Automatica 2018 i München.

Med e-Series forfines robotproducentens cobot-teknologi yderligere, og byder på endnu flere anvendelsesområder og en programmering, der er hurtigere end nogensinde før. Desuden opfylder e-Series de seneste Iso-sikkerhedsstandarder, fremhæver UR. 

“Vores e-Series-platform gør robotterne stærkere, endnu nemmere at anvende og mere tilgængelige for alle. e-Seriesudspringer af vores mangeårige erfaring som markedsleder og vores løbende indsats for forbedringer. Teknologien bag e-Series vil sammen med vores unikke Universal Robots+ økosystem gøre betjeningen nemmere og mere fleksibel for brugerne og samtidig booste deres produktion.‘e’ i e-Series står for Evolution og samtidig understreger det vores overordnede vision og produktfilosofi, som bygger på mottoetEmpoweringpeople and making it Easy for Everyone,” siger CEO Jürgen von Hollen, Universal Robots.

Den indbyggede, værktøjsbaserede Force/-Torque-sensor giver e-Series ekstra præcision og følsomhed, som er nødvendig for, at robotarmen kan tilpasses endnu flere anvendelsesområder.

Den seneste software-feature gør det lettere at programmere værktøj eller gribere, der monteres på robot-armens håndled. Dermed reduceres tid og kompleksitet ved integration af en cobot på produktionslinjen. Service og vedligeholdesmæssigt, er det en fordel, at ethvert robot-led nemt udskiftes på mellem 2 og 6 minutter, fremhæver UR.

UR´s e-Series kan allerede nu bestilles, og leveres til kunderne fra august.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik