Teknovation Logo
robot

 
  • Den større og stærkere MiR500, som netop har haft verdenspremiere i forbindelse med Automatica 2018-messens åbning i München.

19. juni 2018, kl. 14:17 

Større og stærkere MiR-model

Mobile Industrial Robots imødekommer nu et stort ønske fra industrien: En større, stærkere og hurtigere udgave af robotten, som åbner for endnu flere anvendelsesmuligheder. På Automatica 2018 er MiR500 netop lanceret. Robotten har, som navnet antyder, nu en løftekapacitet på 500 kilogram.


MiR500, med en løftekapacitet på 500 kilogram, kan automatisk hente, transportere og aflevere paller med hastigheder helt op til 7,2 kilometer/timen. Industrien kan således nu optimere logistikken i hele produktionskæden fra lager til vareudlevering med en komplet flåde af fleksible MiR-robotter til både tung og lettere transport: fremhæver CEO Thomas Visti, Mobile Industrial Robots, i forlængelse af lanceringen ved den igangværende Automatica 2018-messe i Müncen:

”Med MiR500 fastholder vi den gennemprøvede, stærke teknologi og sikkerhed, som har gjort os til den førende leverandør af autonome mobile robotter globalt. MiR500 er udviklet på baggrund af de behov, vi har mødt hos eksisterende og potentielle kunder, som har afprøvet vores andre robotter og nu ser store muligheder i at automatisere den interne transport af tunge emner og europaller. Med MiR500 sætter vi nye standarder for, hvordan virksomheder kan anvende autonome mobile robotter,” forklarer Thomas Visti.

Den kollaborative mobile robot er designet til atopfylde de sikkerhedsstandarder, som kræves for at opnå den anerkendte TÜV-certificering. Teknologien er grundlæggende den samme som i MiR100 og MiR200. Forskellen på modellerne er størrelsen, bæreevnen og anvendelsesmulighederne.

”MiR500 er en ekstrem robust robot, som er endnu stærkere i konstruktionen end vores øvrige robotter og som passer perfekt ind i industrielle miljøer. Derudover har vi videreført principperne fra MiR100 og MiR200, hvor fleksibilitet og brugervenlighed er i fokus. Det betyder, at MiR500 kan programmeres uden forudgående erfaring. Samtidig er det enkelt at udvikle og udskifte topmoduler, så robotten kan anvendes til forskellige transportformål. Den kan for eksempel monteres meden palleløfter, et transportbånd eller en robotarm,” fortæller Thomas Visti.

MiR500 svarer i størrelse til standardmålene på en EUR-palle, og MiR forventer, at størstedelen af de solgte MiR500 vil blive brugt til at transportere paller i industri og varehuse rundt om i verden. Palletransporten foregår medspecialdesignede MiR palleløftereog -stativer, der sikrer en stabil håndtering og transport.Med dens høje hastighed kan MiR500 effektivisere palletransporten i alle typer virksomheder og frigøre medarbejderne til mere værdiskabende aktiviteter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik