Teknovation Logo
robot

 
  • De danske softwareudviklere hos hollandske KRANENDONK, der har kontor i ErhvervsCentret i Greve, er på jagt efter yderligere to dygtige kolleger. Teamet i Danmark står for hele softwareudviklingen af programmeringssystemer til højteknologiske svejserobotter, som i sin tid blev udviklet specifikt til brug hos Lindøværftet.

19. juni 2018, kl. 14:29 

KRANENDONK udvider dansk team

Svejserobotfirmaet KRANENDONK, der får udviklet al software til styring af højteknologiske industrirobotter fra et kontor i ErhvervsCentret i Greve, er i vækst og ekspanderer kraftigt. Derfor søger firmaet nu yderligere to softwareudviklere til det danske team. 


Svejserobotfirmaet KRANENDONK, der får udviklet al den tilhørende software fra et kontor i ErhvervsCentret i Greve, leverer primært robotløsningerne til anvendelse på en række skibsværfter og hos andre stålproducenter i fortrinsvis Japan, USA, Singapore, Frankrig og Italien.

KRANENDONK indkøber og konfigurerer selv industrirobotterne og integrerer dem på store maskiner i Holland. Robotterne styres af et danskudviklet softwaresystem, der bygger på et komplekst offline-programmeringssystem, der oprindeligt er udviklet til det tidligere Lindøværft i Odense.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vi har gennem de sidste år arbejdet på at vokse, og vi har klaret os godt og fået flere kunder med særlige ønsker. Der er for alvor gået hul på markedet også i Japan. Nu kigger vi også mod Kina, og for at sikre vores fortsatte vækst, er vi nu i gang med at finde to nye softwareudviklere til vores softwareudviklingsteam i Danmark, forklarer administrerende direktør og ejer Arie Kranendonk.

Set udefra vil det være naturligt at flytte softwareudviklingen til hovedkontoret i Holland eller Asien. Men, det er det ikke for KRANENDONK. De nøglemedarbejdere, der oprindeligt udviklede systemet, og som stadig arbejder fra kontoret i Danmark, er nemlig helt afgørende for videreudviklingen af det komplekse system, vurderer Arie Kranendonk. Han tilføjer, at der i Danmark er rigtig mange dygtige softwareudviklere, og derfor håber han også at tiltrække yderligere to til Greve-kontoret i nær fremtid:

"Da vores kode er meget avanceret og kompleks, tager det flere år at blive oplært i, og derfor er det fra Danmark, at vores softwareudviklere arbejder. For de er verdens dygtigste til lige netop denne opgave," siger Arie Kranendonk.

Teamet i Greve består p.t. af fire medarbejdere. Det antal ventes fordoblet inden for de nærmeste år. Men først skal den lille organisation med den flade struktur gøres klar til vækst. Den opgave har HR-konsulent Jeannette Hallundbæk fra Hallundbæk Consult ApS fået. Hun driver forretning i ErhvervsCentret og blev for et par år siden anbefalet af en anden selvstændig erhvervsdrivende i ErhvervsCentret i Greve, der hørte, at KRANENDONK søgte medarbejdere, og havde brug for hjælp til rekrutteringsopgaven.

Sidenhen er opgaven vokset, da Jeanette Hallundbæk er blevet teamets lokale HR-chef. Hun støtter løbende teamet med ledelses- og HR-opgaver som ledelsesudvikling, teammøder, MUS-samtaler, individuel sparring og rekruttering.

I de sidste syv år har Kramendonk drevet softwareudviklingen i ErhvervsCentret på Korskildelund i Greve, hvor op mod 50 andre virksomheder og iværksættere også driver forretning samt mødes til arrangementer og netværksmøder.

"Vi har det rigtig godt i ErhvervsCentret. Der bliver sørget godt for os. Vi har ’all inclusive’. Vi skal ikke tænke på varme, alarm, internetopkobling eller post med videre. Alt virker bare, og prisen er fornuftig, for vi har regnet på det," fortæller Operational Manager Anders Oure, og fortsætter:

"Vi nyder at arbejde et professionelt og præsentabelt sted med lyse og venlige kontorer. Her er rart at være, og vi har fået nogle ’madkærester’, idet vi spiser frokost sammen i kantinen med nogle fra de andre virksomheder i huset. Endelig er det vigtigt for os, at ErhvervsCentret ligger ideelt lige ved motorvejen, og at der er gode parkeringsforhold. Stedet ligger også rigtig godt i forhold til lufthavnen, når vi eksempelvis skal have besøg fra moderselskabet i Holland."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik