Teknovation Logo
robot

 
  • Den præcise og integrerede ClipX dataopsamler er en allrounder for brug ved målings- og overvågningsopgaver. (Billede: HBM)

Teknovation nr. 9/2018

En-kanals måleforstærker

HBM Danmark introducerer den industrielle måleforstærker ClipX, der har en nøjagtighedsklasse på 0,01. Modulet kan tilpasses til alle måleopgaver, uanset om det bruges i enkelt- eller multichannel-applikationer, produktionsmaskiner eller -overvågning.


ClipX tillader implementering til opsætning af flere enheder til at opsamle data fra mange flerd-alone målekæder eller målesystemer med op til seks enheder, der kan kommunikere indbyrdes.

Måleforstærkeren leverer alle de nyeste tilslutningsmuligheder for automatisk integration af enheder til en række digitale styringskoncepter som Profinet, Profibus, Ethernet/IP, EtherCAT, strøm og spænding.

Der kan opbygges både analoge og digitale målekæder med ClipX. HBM's sensorer er tilpasset til ClipX og leverer interferensfri måleresultater.

ClipX opfylder allerede kravene til fremtidens netværksstyrede produktion. En speciel funktion er det intuitive webinterface, der også tillader fjernbetjening, indstilling af parametre og diagnose. ClipX er selvovervågende og hjælper til at forebygge nedetid ved tidlig registrering af fejl (forudseende vedligehold).

HBM tilbyder, ud over sortimentet af måleforstærkereog dataopsamlingsenheder samt sensorer for måling af moment, kraft, vægt og andre mekaniske kvantiteter. HBM tilbyder komplette løsninger til industriel måling og styring med hurtig opsætning, høj kvalitet af måledata og brugbare data på tværs af hele målekæden, fremhæver HBM Danmark

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik