Teknovation Logo
robot

 
  • Produkterne er målrettet applikationer med fokus på støjsvag drift, vægtbesparelse, høj modstandsdygtighed over for kemikalier samt lavt vedligehold, påpeger Brd. Klee.

Teknovation nr. 12/2018

To kunststof-lanceringer fra Elesa+Ganter

Brd. Klee annoncerer to nyheder i kunststof fra Elesa+Ganter i form af ZCR-tandstænger og ZCL-tandhjul/modulhjul med en indgrebsvinkel på 20 grader. 


ZCR-tandstænger og ZCL-tandhjul/modulhjul med en med indgrebsvinkel på 20 grader er netop lanceret af Elesa+Ganter, fremhæver Brd. Klee.

Produkterner er målrettet applikationer med fokus på støjsvag drift, vægtbesparelse, høj modstandsdygtighed over for kemikalier samt lavt vedligehold.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Herudover er producenten også, ifølge den danske forhandler, på banen med et VTT-CLEAN stjernegreb med gevindbøsning eller gevindtap i rustfast stål AISI304. Selve grebet er i technopolymer i hvid farve med mat finish.

Endelig slår Brd. Klee et slag for GN880 aftapningsventilen til aftapning af olie eller andre væsker. Modsat en gammeldags bundprop eller kuglehane, så forhindrer den indbyggede ventil væsken i at løbe ud, indtil ventilen aktiveres, konstateres det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik