Teknovation Logo
robot

 
  • EyeVision-softwaren understøtter et stort antal 3D-sensorer og 2D-kameraer (både farve og grå) samt et par termiske billeddannelses- og hyperspektrale kameraer.

31. maj 2018, kl. 07:01 

EyeVision 3.8 med UR-support

EyeVision-billedbehandlingsprogrammet indeholder i version 3.8 en kommandostruktur, som muliggør nemmere kommunikation med og styring af en UR-robot, fremhæver producenten EVT.


En netop tilføjet kommandostruktur i softwaren EyeVision 3.8 gør fremadrettet løsninger i 2D, 3D eller endda termisk billeddannelse i kombination med en UR-robot lettere, fremhæver producenten EVT.

Opgaver såsom bin-picking kan fremadrettet løses med blot et par museklik, konstaterer EVT.

Et emne læres ind med sin orientering og kan derefter hentes af griberen. Softwaren genkender hver komponentdel, der er placeret, så at griberen kan hente og samtidigt måle emnet, hvis der er tilstrækkeligt med plads.

Objektets position sendes derefter til UR-robotten via UR-kommandoen for softwaren, hvorefter robotten kan finde, gribe og placere emnerne det ønskede sted.

Det er også muligt at foretage en automatisk inspektion af emner på forskellige trin med UR-kommandoen. Maskinens visionkamera identificerer og meddeler robotten den position, hvor kameraet vil inspicere næste gang.

Robotten flytter kameraet til denne position, hvor et billede tages. Billedet evalueres derefter af EyeVision-softwaren. Dette sker i en bestemt synsvinkel, og brugerne ville ikke bemærke nogen tidsforskel.

Resultatet af løsningen kan eksempelvis være at robotten kan vælge de emner, der skal i den 'gode' emnebakke eller i bakken for de emner, der skal kasseres eller genbearbejdes, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik