Teknovation Logo
robot

 
  • Engang skulle der tages stikprøver af emner for at analysere dem i spektroskoper i laboratoriet. Det er brugt til plante-, fødevare- medicinal- og mineindustrien, samt til at bestemme ægtheden af kunst. Den seneste udvikling i machinevision-industrien er fremmarchen af let-integrerbare, hyperspektrale kameraer, fremhæver arrangørerne.

17. maj 2018, kl. 14:06 

I dybden med kameraer og robotter i samspil

Teknologisk Institut og Innovationsnetværket RoboCluster inviterer 13. juni til et arrangement i Odense, hvor interesserede vil få et indblik i mulighederne med de seneste 'robotøjne' og blive klogere på samspillet mellem robotter og visionkameraer.


Værterne fra Teknologisk Institut, TI, og Innovationsnetværket RoboCluster fremhæver blandt andet mulighederne for, på dagen, at blive klogere på de hyperspektrale kameraer, der kan se langt mere end menneskeøjet, samt, hvordan såkaldte Time-of-Flight-kameraer kan anvendes med mere.

Kameraerne vil eksempelvis være live i aktion med robotter under en rundtur i Teknologisk Instituts robotinnovationshaller.

På oplægsholdersiden tager TI-konsulent, Carsten Panch Isaksen, imod ved velkomsten, og fortæller efterfølgende om teknologi, anvendelse og perspektiver vedrørende Time-of-Flight-kameraer.

Herefter tager ligeledes TI-specialist, Francois Picard, over og fortæller om enkel integration af eksternt udstyr til UR-robotter.

Sidste oplægsholder er TI-seniorspecialist, Michael Nielsen, der går i dybden med hyperspektrale kameraer, og hvorledes de kan give 'et rigere syn på virkeligheden', ved eksempelvis at gøre det muligt at lave analyser inline, der overflødiggør spektroskopanalyser i laboratorier, for at opnå 100 procent inspektion.

Blandt andet fremhæves faldgruber og eksempler på brugen til kvalitetsinspektion, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik