Teknovation Logo
robot

 
  • Inrotech er i år nomineret for firmaets mobile svejserobotter med adaptiv intelligens. Juryen anføres iøvrigt af professor ved Institut for Mekanik & Produktion ved Aalborg Universitet, Ole Madsen, der er juryformand, og har i år også fået tilknyttet Co-founder & partner Anders Sørensen, Intelligent Marking, som gæstemedlem af juryen, som vinder af DIRA Automatiseringsprisen 2017.

16. maj 2018, kl. 12:44 

De nominerede til Dira-pris er fundet

Den første votering i juryen er overstået, og det er blevet tid til at afsløre, hvem de nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2018 er.


I alt har der i år været 15 kvalificerede indstillinger til DIRA Automatiseringsprisen 2018, og af dem har juryen nu udvalgt tre til at kæmpe om at modtage prisen, der uddeles ved åbningen af Automatik 2018-messen i Brøndby den 11. september.

De tre nominerede er virksomhederne Inrotech, Inwatec og Linak.

Om Inrotech fremhæver DIRA, at de er nomineret for firmaets mobile svejserobotter med adaptiv intelligens, der kan anvendes og sættes op overalt. Den særlige software gør robotterne nemme at operere selv for personer uden kendskab til programmering eller erfaring med robotter. Automatiserede svejseløsninger af manuelle svejsere er afgørende i et højtudviklet land som Danmark for at beholde produktionen af store stålkonstruktioner.

Inwatec er nomineret for sine robotter, der gør det muligt, at fjerne manuelle processer i vaskerierne. Det skaber større sikkerhed for de ansatte og forøger produktiviteten væsentligt, da robotterne og automatiseringsprocesserne er optimale til de mange tunge og gentagne processer, der finder sted i produktionen på vaskerierne.

Endelig er Linak nomineret for strategisk at indtænke automation i alt med det mål at bevare en økonomisk sund produktion i Danmark. Således har Linak de senere år implementeret en del robotter, designet produkter til automatisk produktion samt indført en ny projektmodel til at reducere tiden fra ide til realisering af automations-projekter.

DIRA besøger, sammen med medlemmer og jury, de tre nominerede virksomheder i den kommende tid. Det første arrangement løber ad stablen 4. juni hos Linak. De øvrige besøg er stadig under planlægning, men forventes at blive holdt sidst i august.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik