Teknovation Logo
robot

 
  • Bernhard Jessen ved Salvagnini P2Lean 2120-bukkecentret i Jönköping. Centret skal straks efter messelukningen fredag til Rustek i Skive.

16. maj 2018, kl. 08:22 

Messe-maskine skal til Danmark

Salvagnini Scandinavia præsenterer i øjeblikket deres seneste panelbukkecenter, P2Lean 2120, i forbindelse med Elmia Plåt 2018, der løber til og med fredag. Straks efter messelukningen skal maskinen til Skive, da den er købt af Rustek A/S. 


Blandt andet Salvagnini Scandinavia er repræsenteret med en egentlig maskine på standen, et P2Lean 2120-panelbukkecenter, der havde verdenspremiere på BlechExpo 2017 i Stuttgart i efteråret.

"Da vi så maskinen i Stuttgart besluttede vi os straks for at bestille det hjem til vores demo-faciliteter i Värnamo," fortæller den danske salgschef Bernhard Jessen, og fortsætter:

"Idéen var, at maskinen blev leveret her til messen, og så skulle videre til udstillingsrummet. Sådan bliver det nu ikke. For Rustek A/S i Skive har i mellemtiden slået til, og sat sig på at få leveret denne messemaskine, straks efter Elmia Plåt 2018."

Salvagnini Scandinavia bestilte samtidig en tilsvarende, som inden sommerferien skulle til udstilingsrummet. Men, heller ikke den kommer til Sverige. Den er også i mellemtiden solgt til installation hos en dansk kunde, oplyser Bernhard Jessen videre, og salgs- og serviceselskabet må vente til efteråret med at få én installeret i showroomet.

"Det specielle ved panelbukkecentret er den større højde og så muligheden for at automatisere på modsatte side af operatørens naturlige område, da der er mulighed for at lukke siden op for eksempelvis en robot," siger Bernhard Jessen.

Netop den automatiseringsmulighed ser Bernhard Jessen store muligheder i for danske virksomheder, og har allerede flere idéer om virksomheder, som kunne få udbytte af denne løsning, og så tilkoblingen af robot ved panelbukkecentret.

Sammen med de øvrige udstillere på messeområdet glæder han sig over det liv, som det giver, når der er kørende maskiner på standene, ligesom flere er med denne gang. Ud over Salgvagnini Scandinavia møder man således også AP&T Groups skandinaviske salgsteam, Bystronic Scandinavia salgsteamet og LVD Scandinavia-salgsteamet blandt leverandørerne på området, hvor også Trumpfs svenske datterselskab er på plads såvel som Amadas ditto og Cidan-moderselskabet Götened med flere, dog fortrinsvis med svenske salgs- og serviceansvarlige på standene.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik