Teknovation Logo
robot

 
  • DTU er gået fem pladser frem på Reuters Top 100-liste over de mest innovative universiteter og er nu placeret som nummer ni i Europa og nummer et i Norden.

1. maj 2018, kl. 11:38 

Reuters: DTU Nordens mest innovative universitet

På ranglisten Reuters Top 100: Europe’s Most Innovative Universities er DTU nu placeret som nummer ni i Europa og nummer et i Norden.


DTU er gået fem pladser frem på Reuters Top 100-liste over de mest innovative universiteter og er nu placeret som nummer ni i Europa og nummer et i Norden.

Tre af DTU’s allianceuniversiteter fra Eurotech Universities er også med på listen; Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) som nummer fire, Technical University of Munich (TUM) som nummer seks og Eindhoven University of Technology (TU/e) som nummer 23.

Københavns Universitet er placeret som nummer 43 og Aarhus Universitet som nummer 84.

For at komme med på ranglisten skal en institution have minimum 50 ’filed patents’ i perioden 2011 til 2016. De øvrige indikatorer er: Patent Volume, Patent Success, Global Patents, Patent Citations, Patent Citation Impact, Percent of Patents Cited, Patent to Article Citation Impact, Industry Article Citation Impact, Percent of Industry Collaborative Articles og Total Web of Science Core Collection Papers.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik