Teknovation Logo
robot

 
  • I forbindelse med andendagen på Hannover Messe 2018 har arrangøreren indgået aftale om at Sverige næste år er partnerland. Executive Vice President Fredrik Fexe Strategy & Business Development, Business Sweden, underskriver her sammen med Senior Vice President Marc Siemering, Deutsche Messe, aftalen for 2019.

24. april 2018, kl. 14:01 

Sverige skal være partnerland i 2019

Arrangøreren af verdens største industrimesse under tag, Hannover Messe, har netop indgået aftale med Business Sweden om, at det i 2019 er Sverige, der er partnerland på messen.


På den igangværende Hannover Messe 2018, der løber til og med fredag den 27. april, er det Mexico, der er partnerland.

Om et år, på Hannover Messe 2019, er det Sverige, der bliver messens officielle partnerland, afslører Deutsche Messe AG, der driver Hannover-messearealet, og er arrangør af Hannover Messe, som ubestridt er verden største industrimesse under tag.

De svenske producenter er i forvejen fremtrædende inden for messens hovedområder, herunder især industriel automation og robotteknologi såvel som industrielle IT-systemer ligesom der er pæn svensk deltagelse i underleverandør-sektoren på messen.

Næste år venter arrangørerne, med den større opmærksomhed, både at tiltrække endnu flere svenske udstillere, og at de eksisterende vil øge deres udstillingsareal, ligesom man har en fornemmelse af, at den større bevågenhed for messen også vil betyde et endnu større besøgsrykind fra Sverige, fremhæver Marc Siemering, der er Deutsche Messe’s Senior Vice President for Industry, Energy & Logistics, Hannover Messe & CeMAT.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik