Teknovation Logo
robot

 
  • Kablerne til den syvende akse på Fanuc-robotter er designet og testet til yderst dynamiske anvendelser i produktionsanlæg med lange vandringer, fremhæver Igus GmbH.

23. april 2018, kl. 07:03 

Energikæde-produktlinje udvidet

Igus GmbH har udvidet udvalget af e-kædekabler med to PUR-hybridkabler – CFSpecial.792.015 og CFSpecial.792.016, der begge fremhæves som yderst fleksible og designet til brug på Fanuc-robotter.


Til krævende robotanvendelser tilbyder Igus en lang række produkter, herunder energikabler med flere akser, og herunder kabler til den syvende akse på ABB- og Kuka-robotter.

Nu har Igus udvidet produktsortimentet yderligere for kabler til brug i den syvende akse med to PUR-hybridkabler til Fanuc-robotter. De særligt designede kabler er blevet udviklet og testet til yderst dynamiske anvendelser i produktionsanlæg med lange vandringer. Over lange afstande langs den syvende lineærakse er det særligt vigtigt for kabler at undgå driftssvigt grundet deformation. De aktuelle PUR-hybridkabler CFSpecial.792.015 og CFSpecial.792.016 opfylder de elektriske og tekniske krav for Fanuc-robotterne, og opfylder også de høje mekaniske krav til yderst dynamiske anvendelser i lange, glidende vandringer i produktionssystemer. 

Chainflex-specialkablerne til Fanuc-robotter er afskærmede og har en slidbestandig PUR-yderkappe. Kablerne er modstandsdygtige over for stød, flammehæmmende og halogenfri. Specialkablerne er ligeledes modstandsdygtige over for olie og kølemidler, og over for hydrolyse og mikrober.

Som alle Igus-kabler, blev disse Chainflex-kabler også testet under virkelige miljøbetingelser i eget testlaboratorium. Igus er samtidig den eneste leverandør på markedet, som kan love en 36-måneders garanti på sine kabler, understreger virksomheden. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik