Teknovation Logo
robot

 
  • RobotUnion-programmet hjælper bland andet med internationalisering af de udvalgte virksomheder ved at skabe et netværk hos etablerede industrivirksomheder og give adgang til mentorordninger med mentorer fra eksempelvis Google, Airbnb, Ikea og Microsoft, fremhæver Teknologisk Institut.

19. april 2018, kl. 14:01 

RobotUnion åbner første ansøgningsrunde

For at sætte yderligere fart på udviklingen af innovative robotløsninger, åbner det europæiske EU-støttede projekt RobotUnion, nu for første ansøgningsrunde med henblik på at blive en del af projektet.


Med RobotUnion-projektet er ønsket at hjælpe robotstartups med at udvikle robotløsninger til særligt fire sektorer i form af industriproduktion, landbrug og fødevarer, sundhed samt civil infrastruktur.

Det skal sker ved at stille kapital, ekspertise og netværk til rådighed for de mindre robotvirksomheder, fremhæver Teknologisk Institut Robotteknologi. 

Den første ansøgningsrunde i projektet går over tre faser, hvor der indledes med at udvælge 20 robotvirksomheder, som får adgang til rådgivning og ekspertise samt omkring 30.000 kroner i fri kapital.

Herefter bliver deltagerantallet reduceret til ti virksomheder, der får op til ydeligere omkring 900.000 kroner tilført i fri kapital samt støtte og vejledning til videreudviklingen af et produkt eller en løsning. I den tredje fase skal der udvælges fire virksomheder, der vil få yderligere støtte samt op til omkring 750.000 kroner mere tilført i kapital.

Teknologiske ekspertise samt udstyr og faciliteter stilles blandt andre til rådighed af Teknologisk Institut og lignende organisationer i udlandet såsom spaniens ledende GTS-institut, Tecnalia. Dermed kan en videnkonsulent blive knyttet tæt på de deltagende virksomheder under i hele det forløbet, hvor der udvikles en ny robotløsning, fra researchfasen til selve opsætningen af teknologien, fremhæves det.

RobotUnion består af 14 partnere, hvor Odense Kommune, MADE og Teknologisk Institut repræsenterer Danmark. Ansøgningsfristen for at blive en del af første runde i RobotUnion er den 3. juli 2018.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik