Teknovation Logo
robot

 
  • Blandt lanceringerne på Trumpfs Intech 2018-udstilling i sidste uge var blandt andet TruLaser Weld 5000 med op til fire meters arbejdsområde.

16. april 2018, kl. 09:19 

To verdenspremierer på Intech 2018

Sidste uge bød på travle dage ved Trumpf-hovedkvarteret i Ditzingen ved Stuttgart. Årets inhouse-messe, Intech 2018, løb af stablen, og bød blandt andet på lanceringen af Trumpfs TruLaser Cell 5030 og TruLaser Weld 5000, der begge havde verdenspremiere.


Blandt de første til at se de to verdenspremierer fra tyske Trumpf i sidste uge var en række danske kunder, der havde taget imod muligheden for at rejse med AVN Pladeteknik A/S til arrangementet, på en dansk delegationstur.

Her fik de en generel introduktion til Trumpf, rundtur på husudstillingen og rundtur på det store værk i Ditzingen samt naturligvis rig lejlighed til ved selvsyn at studere de to verdenspremierer såvel som de øvrige udstillede maskiner i det store showroom.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der var dels verdenspremierer inden for rørlaserskæring, henholdsvis TruLaser 5000 og TruLaser Tube 7000 fiber. Sidstnævnte kan bearbejde rør med diameter på op ttil 254 millimeter, og er forsynet med en Solid State-laser og RapidCut-funktion, der giver brugeren adgang til højere skærehastigheder.

TruLaser Cell 5030 vistes frem bestykket så den også kan være et oplagt valg, når det gælder prototypefremstilling og mindre serier i selv små, kompakte emner, ligesom man naturligvis kan køre storproduktion, hedder det om lanceringen fra Trumpfs side.

Om TruLaser Weld 500 fremhæves det især, at man med den store model opnår en maksimal fleksilitet, og adgang til at svejse i hele fire meters længder med cellens særlige linearakser.

Under strøm var der også demonstration af producentens øvrige program, og herunder den kompakte, kombinerede fiberlaser-/stanseløsning såvel som de helt store laserskæremaskiner og kantpresser med mere. 

Arrangementet havde også Industrie 4.0 og digitalisering i fokus, hvilket naturligt også tiltrak sig interesse fra blandt andet den danske delegation.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik