Teknovation Logo
robot

 
  • Iglidur-ekspert-løsningen kan online beregne levetiden på 3D-printet tribo-plast. (Kilde: Igus GmbH)

13. april 2018, kl. 07:23 

Online-beregning af levetid på 3D-printede glidelejer

Igus' fortsatte forskning og udvikling af 3D-materialer til anvendelser i bevægelse er i fokus på Hannover Messe 2018. Her præsenteres blandt andet et værktøj til online-beregning af levetid på 3D-printede glidelejer.


At kende levetiden på lejesystemet er en uvurderlig fordel, når det gælder en sikker og pålidelig drift af anvendelser i bevægelse. Onlineværktøjer fra Igus muligør præcise beregninger af levetiden på producentens produkter, på grundlag af forskning og testresultater fra firmaets testlaboratorium.

I løbet af bare fire trin registrerer Iglidur-ekspertsystemet de individuelle krav for derefter at give brugeren en egnetheds- og levetidsanalyse af alle smøre- og vedligeholdsfrie Iglidur-materialer online. Denne præcise levetidsberegning er ikke begrænset til sprøjtestøbte Iglidur-glidelejer, men tilbydes nu også for 3D-printede lejer.  

Aktuelt består virksomhedens tilbud af seks tribo-filamenter til FDM-processen samt to materialer til selektiv lasersintring.

Med 3D-printservice kan man lave en produktion i løbet af bare tre enkle trin - fra konfigurering til bestilling, prototyper eller specialdele til små partier - nemt, hurtigt og prisbilligt, fremhæver Igus.

Takket være de omfattende tests i laboratoriet kan levetiden, ligesom på de sprøjtestøbte dele, forudsiges nøjagtigt på de additivt fremstillede dele. Denne unikke levetidsberegning på 3D-printede lejer er integreret i Iglidur Expert for tribo-filamenterne Iglidur I3 og I180. Online-levetidsberegningen vil blive tilbudt for alle seks materialer i forbindelse med Hannover Messe 2018, der holdes 23. til 27. april.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik